Home >> Genna Co > Cosmetice >> PASTA DINTI HOMEOPATIC 150ml VIVA NATURA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PASTA DINTI HOMEOPATIC 150ml VIVA NATURA

Homeopatic este o pastă de dinți 98% naturală, ideală pentru îngrijirea dinților, ce cute tooth Homeopatic poate fi utilizată cu succes în timpul tratamentelor homeopatice, când majoritatea p
21,70 RON

 

Descriere produs:

PASTA DINTIHOMEOPATIC 150ML


Pasta de dinți GennaDent – Homeopatic GennaDent

Homeopata, cu argila si plante

NU contine: fluor, parabeni, spumanti

GennaDent – Homeopatic este o pastă de dinți 98% naturală, ideală pentru îngrijirea dinților, ce cute tooth Homeopatic poate fi utilizată cu succes în timpul tratamentelor homeopatice, când majoritatea pastelor de dinți sunt interzise.

Pasta de dinți Homeopatic are o componență complexă din plante, argilă activă, propolis și aloe vera, care previn apariția cariilor și a formării tartrului.

Substanțele active din plante (rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor, pelin, traista ciobanului, etc.) întăresc smalțul dinților, hrănesc și calmează gingiile.

De asemenea, aceste plante sunt bogate în substanţe cu rol antibiotic, antimicotic şi antiinflamator, din acest motiv, infecţiile, inflamaţiile şi iritaţiile sunt ameliorate în urma folosirii pastei de dinți Homeopatic.

Ajută la vindecarea abceselor dentare, gingivitelor, aftelor bucale și previne apariția infecțiilor dentare.

Pasta dinti homeopatic cutie noua 240x240 Homeopatic Argila recunoscută pentru efectele sale terapeutice benefice, are un rol remineralizant, ajutând la fortifierea dinților, neutralizează hiperaciditatea, restabilind echilibrul acido-bazic.

Ingredientele active au proprietăți absorbante, detoxifiante, purificatoare, eliminând mirosul neplăcut al gurii.

Pasta de dinți Homeopatic are o aromă plăcută, revigorantă datorită conținutului de ulei volatil de lămâie.

Nu conține fluor și nu formează spumă.

Se recomandă utilizarea pastei de dinți Homeopatic după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Conține 98% substanțe naturale.


 

 

Produse din aceeasi categorie