Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Remedii >> DIURETIC 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DIURETIC 60cpr DACIA PLANT

diuretic, antiseptic urinar, antiinflamator, analgezic, antibacterian, depurativ.
18,03 RON

 

Descriere produs:

DIURETIC 60cpr DACIA PLANT


Diuretic - Dacia Plant

Rinichiul este organul cu ajutorul caruia sunt eliminate substantele care nu mai sunt folositoare organismului uman, participand astfel la procesul de detoxifiere. Specialistii Dacia Plant au conceput reteta comprimatelor Diuretic, special pentru a dinamiza si armoniza aceste functii ale rinichiului

Rinichiul are trei functii importante: filtrarea sangelui si producerea urinei, reglarea concentratiei de minerale si electroliti (sodiu, calciu, potasiu), precum si a cantitatii de lichid din organism. A treia functie a rinichilor este cea de reglare a tensiunii arteriale, functie realizata prin producerea de hormoni specifici (renina). in multe situatii, producerea si eliminare urinei trebuie stimulata sau amplificata.

Se utilizeaza ca adjuvant in:
Afectiuni ale tractului urinar: litiaza renala, infectii urinare (cistite, uretrite, pielonefrite); edeme de diverse etiologii (renale, cardiace, endocrine).

Actiuni
diuretic, antiseptic urinar, antiinflamator, analgezic, antibacterian, depurativ.

Compozitie:

    Ienupar (Juniperus communis) - 1mg
    Coada Calului (Equisetum arvense) - 200mg
    Cozi de Cirese (Cerasus avium) - 100m
    Ceai Verde (Camellia sinensis) - 100mg
    Ulei volatil de ienupar ( Aetheroleum juniperi) - 100mg - extract hidroalcoolic 5:1
    excipienti:
        Celuloza microcristalina

Ienupar (Juniperus communis) Ienuparul are in compozitie uleiuri volatile cu actiune puternic diuretica, substante cu actiune antimicrobiana. Complexul de substante bioactive prezinta proprietati diuretice, antiinflamatoare, analgezice, antibacteriene, care permit utilizarea extractului de ienupar, in principal ca adjuvant in cazul afectiunilor tractului urinar (infectii urinare, litiaza renala) si in retentia de lichide.

Coada calului (Equisetum arvense) Coada calului este o planta cunoscuta si folosita in medicina traditionala inca din antichitate, avand proprietati diuretice, antiseptice urinare, antiinflamatoare, remineralizante si antiacide. Datorita acestor efecte, planta se foloseste ca adjuvant in tratamentul afectiunilor urinare, a edemelor, ulcerului gastric, reumatismului si al osteoporozei.

Cozi de cirese(Cerasus avium) Cozile de cirese reprezinta unul dintre cele mai utilizate diuretice vegetale. Actiunea terapeutica se datoreaza sinergismului dintre flavonoide, saponine si sarurile de potasiu, componente active din planta, care imprima actiunea diuretica, antiseptica urinara si antiinflamatoare.

Ceai Verde (Camellia sinensis) Ceaiul verde este o sursa de cafeina, substanta cu actiune diuretica. O ceasca de ceai contine aproximativ 50mg de cafeina. Medicina traditionala foloseste ceaiul verde datorita actiunilor sale: antioxidanta, astringenta, diuretica, depurativa, cardiotonica si stimulenta a sistemului nervos central. Ca urmare a acestor actiuni, extractul de ceai verde, poate fi utilizat ca si adjuvant in curele de slabire si in tratamentul edemelor.

Ulei volatil de ienupar ( Aetheroleum juniperi) Uleiul volatil de ienupar, sabinen, limonen, borneol, geraniol, substante cu actiune puternic diuretica, ceea ce permite intrebuintarea acestuia ca si adjuvant in afectiuni urinare, edeme si in retentia de lichide.

Mod de Administrare
Adulti: cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, inainte de mese.

Contraindicatii
Copii, sarcina, alaptare, alergie la componentele produsului.

Prezentare:
60 Comprimate


 

 

Produse din aceeasi categorie