Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Remedii >> HIPOTENSIN 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

HIPOTENSIN 60cpr DACIA PLANT

ajută la menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac
34,45 RON

 

Descriere produs:

HIPOTENSIN 60 cpr

HIPOTENSIN - Fitocomplex pentru tensiune!
HIPOTENSIN este un produs natural care ajută la menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac în limite normale.
Tensiunea arterială reprezintă presiunea pe care sângele o exercită asupra pereţilor vasculari în timpul contracţiilor şi a relaxării inimii.
Ea se caracterizeaza prin două valori: o valoare mai mare, dată de presiunea sistolică (atunci când inima se contractă) şi o valoare mai mică, dată de presiunea diastolică (atunci când inima se relaxează).
Factorii care favorizează apariţia hipertensiunii arteriale sunt multiplii: genetici, psiho-emoţionali, existenţa unor boli ale glandelor suprarenale, dar şi un regim de viaţă nesănătos (fumatul, consumul excesiv de sare, cafea, alcool).
Hipertensiunea arterială reprezintă creşterea tensiunii arteriale peste limitele normale (cu valori care depăşesc 140/90 mm Hg) şi este cea mai răspândită boală cronică.

Se diferenţiaza ca forme ale sale: hipertonia primară sau esenţială, de care suferă 90% din pacienţi, hipertonia secundară, criza hipertensivă şi hipertonia labilă.
Preparatele din produse vegetale sunt eficiente doar în primele două forme, iar în cadrul lor, doar în stadiile I (uşoară cu valori cuprinse între 140-159/ 90-99 mm Hg) şi II (moderată, valorile fiind cuprinse între 160-179/100-109 mm Hg).
Crizele de hipertensiune arterială se manifestă prin: dureri de cap, apariţia de pete luminoase sau negre în câmpul vizual, ameţeli, vâjâituri în urechi, amorţeală şi furnicături la nivelul extremităţilor, senzaţie de oboseală, sentiment de disconfort, epistaxis (hemoragii nazale) etc.
Contribuie la
menţinerea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în limite normale,reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac, îmbunătăţirea fluxului coronarian şi a funcţiei cardiace, îmbunătăţirea tonusului cardiac, protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.
Contraindicatii
Alergie la oricare dintre componentele produsului.
ADMINISTRARE:
Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Ingrediente/comprimat:
celuloză microcristalină; păducel (Crataegus monogyna) - extract hidroalcoolic 10:1 cu minim 3% flavone (pe suport de maltodextrină 10%) din fructe (250 mg); passiflora (Passiflora incarnata) - extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din flori (100 mg); usturoi (Allium sativum) - extract dezodorizat cu minim 0,8% alicină din bulbi (300 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de roiniţă (Melissa officinalis) (1 mg).

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie