Home >> Elzin Plant naturiste & cosmetice > Suplimente nutritive >> COMAG PLANT SUPOZITOARE 10x1.5gr ELZIN PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

COMAG PLANT SUPOZITOARE 10x1.5gr ELZIN PLANT

Adjuvant in tratamentul hemoroizilor, fisurilor anale, iritatii ale colonului, afectiuni ale prostatei si afectiuni genitale.
14,99 RON

 

Descriere produs:

Recomandat pentru:

-Hemoroizi
-Fisuri anale
-Afectiuni ale prostatei

Indicatii:

  Adjuvant in tratamentul hemoroizilor, fisurilor anale, iritatii ale colonului, afectiuni ale prostatei si afectiuni genitale.

Ingrediente:

   Extract hidroalcoolic si uleios de: tuia, sunatoare, coaja de stejar, galbenele, iarba mare, gentiana, ulei esential de: coriandru, maghiran, salvie, extract uleios de rasina de conifere, tinctura de propolis, pastura, laptisor de matca, ulei de masline si ricin, ceara de albine, ulei de palmier (DUB PP E3).

A se pastra la loc racoros 4-15 °C.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se citi cu atentie prospectul.

Important

   Ne străduim să oferim informații cât mai exacte și de ultimă oră despre produsele afișate.  Însă pot exista situații în care producătorii pot aduce modificări listelor de ingrediente ale produselor. Pentru informații suplimentare despre un anumit produs vă rugăm să ne contactați folosind datele de la meniul “Contact”.

   Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare, pot diferi față de produsul pe care îl reprezintă  și nu atrag responsabilitatea Leacul Verde.

   Informațiile prezentate pe acest site sunt cu titlu informativ, nu substituie prescripțiile date de medici, farmaciști sau alte categorii de personal medical calificat.


 

 

Produse din aceeasi categorie