Home >> Salthouse masti fata > Diverse >> SARE DE BAIE PENTRU ARTICULATII SI MUSCHI SALTHOUSE 400g

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SARE DE BAIE PENTRU ARTICULATII SI MUSCHI SALTHOUSE 400g

Puternic detensionanta muscular, cu efect de incalzire, pentru revigorare, calmare si recuperare. Durerile musculare si articulare pot avea multiple cauze..
14,80 RON

 

Descriere produs:

SARE DE BAIE PENTRU ARTICULATII SI MUSCHI SALTHOUSE 400g
 

Descriere SARE DE BAIE PENTRU ARTICULATII SI MUSCHI:

 

   Puternic detensionanta muscular, cu efect de incalzire, pentru revigorare, calmare si recuperare. Durerile musculare si articulare pot avea multiple cauze. Pentru multi, agitatia si stresul cotidian se transforma intr-o tensiune musculara dureroasa si o senzatie de incapabilitate de deplasare corespunzatoare. Altee prsoane sufera de rigiditate musculara si incheieturi intepenite in urma activitatii fizice si a sportului.

   Aditivul special de baie din Sarea originala de la Marea Moarta asigura detensionare musculara in timpul imbaierii, precum si stimularea circulatiei. Combinatia Ghimbir si Centella Asiatica incalzeste organismul si stimuleaza pielea. Muschii devin din nou mai elastici, articulatiile isi recastiga flexibilitatea. Datorita concentratiilor crescute de minerale ce le contine Sarea de la Marea Moarta Salthouse, intregul corp este cuprins de o experienta unica de catifelare si relaxare.

   Pielea este regenerata si isi recapata tonusul natural. Terapia Salthouse, ce contine doua ingrediente active, reprezinta o experienta unica de catifelare, linistire si relaxare profunda.

 

Prezentare SARE DE BAIE PENTRU ARTICULATII SI MUSCHI : 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali detensionanti musculari si pentru articulatii

 Utilizare:  Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de migdale, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute


 

 

Produse din aceeasi categorie