Home >> Salthouse masti fata > Diverse >> FLUID PENTRU SCALP IMPOTRIVA IRITATIILOR SALTHOUSE 60 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FLUID PENTRU SCALP IMPOTRIVA IRITATIILOR SALTHOUSE 60 ml

Calmare instantanee si reducere a senzatiei de iritatie. Un scalp uscat si iritat nu numai ca iti da o senzatie de mancarime ci te face sa te si scarpini ....
26,40 RON

 

Descriere produs:

FLUID PENTRU SCALP IMPOTRIVA IRITATIILOR SALTHOUSE 60 ml

 

Descriere FLUID PENTRU SCALP IMPOTRIVA IRITATIILOR:

 

   Calmare instantanee si reducere a senzatiei de iritatie. Un scalp uscat si iritat nu numai ca iti da o senzatie de mancarime ci te face sa te si scarpini, dandu-ti o senzatie de nelinistite si afecteaza starea generala.

   Fluidul lichid pentru cap ofera o calmare instantanee. Formula sa, ce contine alantoina, minerale si oligoelemente de la Marea    Moarta, calmeaza imediat pielea capului si ajuta la restaurarea pe termen lung a unui echilibru pentru pielea iritata.

   Imbogatit cu un complex de ingrediente special de biotina si si vitamina B - niacinamida, Fluidul pentru scalp reface echilibrul de hidratare optim al pielii si asigura cresterea celulelor sanatoase si naturale. Sentimentul de tensiune si uscaciune, de mancarime sunt atenuate si inlaturate, iar pielea scalpului este refacuta.

   De asemenea, potrivit pentru ingrijirea cosmetica a tipurilor de piele cu neurodermatita si psoriazis. Produs testat dermatologic.

 

FLUID PENTRU SCALP IMPOTRIVA IRITATIILOR


 

 

Produse din aceeasi categorie