Home >> Adams Vision suplimente > Suplimente nutritive >> BREAST PLUS 90cps ADAMS VISION

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BREAST PLUS 90cps ADAMS VISION

BREAST PLUS 90cps ADAMS VISION stoc indisponibil
0,00 RON

 

Descriere produs:

BREAST PLUS 90cps ADAMS VISION stoc indisponibil
  Breast + este un supliment alimentar creat special pentru a mari, a contura si a tonifia sanii in mod natural

-Este un produs realizat in conditii deosebite din peste 13 plante unice pentru a contribui la dezvolatarea si la marirea naturala si permanenta a sanilor

-Breast + ofera o solutie nechirurgicala pentru obtinerea unor sani mai plini si mai fermi cu ajutorul unei combinatii echilibrate de ingrediente naturale.

-Formula Breast + a fost creata si produsa pentru a oferi o alternativa celor care doresc sa isi imbogateasca frumusetea naturala prin marirea si tonifierea sanilor

-Breast + contine plante naturale selectionate cu proprietati estrogenice naturale, obtinute din surse vegetale numite fitoestrogeni
-Acesti compusi estrogenici naturali ajuta la cresterea tesutului mamar

-Fito-nutrientii continuti in Breast + aduc multe alte beneficii sanatatii precum calmarea dezechilibrelor hormonale asociate cu sindromul premenstrual si cu menopauza.

-Solutii alternative:
-Implantul pentru marirea sanilor constituie o metoda de marire a sanilor cu rezultate foarte bune
-Insa operatiei chirurgicale de marire a sanilor ii este asociat un risc urias.
-Implantul este o metoda de marire a sanilor periculoasa deoarece va supuneti organismul unei operatii si introduceti in organism un corp strain, aceasta avand potentialul de a produce boli precum cancerul, imuno deficienta, si alte boli care va slabesc organismul, punandu-va viata in pericol
-Milioane de femei au fost nevoite sa se supuna unor operatii chirurgicale secundare pentru a inlatura implanturile, acestea ducand la un cost suplimentar atat pentru buzunar cat si pentru organism.

--Fara tratamente riscante:
-Breast + este o metoda sigura pentru marirea sanilor dumneavoastra, si chiar si pentru imbunatatirea propriei imagini si a increderii in propria persoana.
-Breast + va ajuta organismul sa regleze producerea hormonilor care reglementeaza tesutul mamar. La fel cum o dieta sanatoasa va ajuta sa va mentineti corpul sanatos, Breast + va ajuta sa va mentineti sanii sanatosi

-Spre deosebire de alte produse, care nu contin decat intre cinci si opt dintre cele 13 ingrediente necesare, fiecare dintre pastilele Breast + pentru marirea sanilor este certificata ca si continand toate cele 13 elemente botanice naturale, cele mai eficiente pentru a contribui la cresterea tesutului mamar
-Aceste ingrediente unice si exotice, folosite in aceasta combinatie unica, dau rezultate uimitoare - RAPID!

-Ceea ce majoritatea femeilor nu realizeaza este ca 80% dintre ele au sani subdezvoltati din cauza dezechilibrului la nivel hormonal.
-Breast + ajuta la echilibrarea hormonilor si la stimularea cresterii sanilor.

-In timpul pubertatii, corpul femeii produce estrogeni in mod natural, acestia ajutand la dezvoltarea noului tesut
-Acest hormon determina marimea, forma si compozitia sanilor femeii
-Un nivel mai scazut al acesor hormoni va avea ca rezultat sani mai putin dezvoltati.

-Breast + contine fitoestrogeni care sunt estrogeni vegetali ne-hormonali, naturali, care stimuleaza organismul dumneavoastra la cresterea unui nou tesut mamar
-Breast + ajuta la stimularea cresterii noului tesut, avand ca rezultat sani mai mari, mai fermi si mai plini, ceea ce face ca acest produs sa fie alegerea numarul 1 pentru marirea sanilor.


-BREAST + (Ingredienţi):
-Creat in mod special pentru a contribui la marirea sanilor in mod natural
-Mai jos sunt prezentate principalele ingrediente ale formulei si modul in care ele va ajuta la marirea sanilor in mod natural, la imbunatatirea starii generale de sanatate si la imbunatatirea actului sexual!
-Breast + nu contine compusi sintetici, aditivi, lubrifianti, de nici un fel. Ingredientele pentru marirea sanilor din Breast +, in ordinea cantitatii, sunt:

-Extract din seminte de fenugreek:
-Fenugreek este o planta bogata in fito-estrogeni. Fenugreek ajuta la producerea hormonilor, si faciliteaza dezvoltarea glandelor mamare care se "hranesc" cu estrogeni. Trigonelina. Acesta este un ingredient de baza pentru marirea sanilor.

-Fructe de palmier pitic
-Palmierul pitic este un tip de palmier cu frunze mari si cu fructe mari rosii-negre. Fructele de palmier pitic contin un tip de ulei in care se afla o varietate de fiziosteroli. Studiile au aratat ca palmierul pitic inverseaza cu succes atrofierea glandelor mamare, ajutand la marirea glandelor mamare.

-Seminte de fenicul:
-Feniculul a fost apreciat de-a lungul timpului pentru abundenta sa in flavonoide. Acesti compusi au usoare efecte estrogenice si sunt total inofensivi si ne-toxici, avand ca rezultat marirea sanilor in deplina siguranta.

-L-tirozina:
-Un amino acid natural, tirozina joaca un rol important in functionarea glandelor adrenale (suprarenale), pituitara si tiroida, care controleaza producerea hormonilor. Anumite studii sugereaza ca tirozina poate stimula si producerea hormonilor de crestere, care ajuta la construirea muschilor si reducerea grasimilor din corp.

-Radacina mexicana:
-Folosita in mod traditional pentru tratamentul osteoporozei, radacina mexicana este o sursa excelenta de beta-caroten si diosgenina, care sunt elemente fitochimice puternice care ajuta la dezvoltarea optima a sanilor.

-Alge din Pacific:
-Algele sunt o sursa excelenta de minerale din mare, inclusiv de iod, care sunt esentiale pentru functionarea corecta a tiroidei.

-Frunze de damiana:
-Damiana este un mic arbust bogat in elemente fitochimice precum alfa-pinen, beta-caroten, beta-pinen si beta-sisterol. Damiana este folosita in principal pentru tratarea dezechilibrelor hormonale feminine. Aceasta ajuta in procesul natural de marire a sanilor.

-Radacina de Dong Quai:
-Secole de-a randul, aceasta radacina asiatica a fost folosita in tratamentul simptomelor menopauzei, precum bufeurile si crampele. S-a aratat ca Dong Quai ajuta organismul in folosirea eficienta a hormonilor.

-Talpa gastei:
-Talpa gastei creste in multe parti ale Europei, pe malurile raurilor si pe sub tufisuri. Talpa gastei contine leonurina care este un stimulent uterin.

-Extract din radacina de Black Cohosh:
-Numeroase studii au fost intreprinse pentru a arata beneficiile medicale ale plantei cimicifuga racemosa. Studiile sugereaza ca aceasta planta are un efect similar medicamentelor folosite in terapia de inlocuire a hormonilor.

-Ovaz:
-Ovazul (Avena Sativa) este bogat in saponine, flavonoide, minerale, si alcaloizi necesare unui sistem hormonal sanatos.

-Schinel:
-Schinelul a fost folosit de-a lungul timpului peste tot in lume ca un agent hormonal echilibrant pentru femei.

-Floarea de hamei:
-Hameiul este un arbust bogat in flavonoide, ale caror actiune de reglare a productiei hormonale faciliteaza dezvoltarea glandelor mamare. Acesta este un ingredient esential pentru marirea sanilor.

-Breast + este solutia 100% naturala pentru marirea sanilor care nu implica chirurgie si este sigura !!!


 

 

Produse din aceeasi categorie