Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> CEAI SUNATOARE 25dz ADSERV

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI SUNATOARE 25dz ADSERV

CEAI SUNATOARE 25dz ADSERV
2,40 RON

 

Descriere produs:

CEAI SUNATOARE 25dz ADSERV

Compozitie:     partile aeriene, inflorite ale plantei de sunatoare Hypericum perforatum.

Principii active:     ulei volatil, derivati polifenolici (hiperazida), rutozid, cvercetol, acid ascorbic, acid cafeic si clorogenic, saruri minerale, tanin de natura catehica pana la 12%, hipericina, etc.

Actiune terapeutica:     coleretic, colagog, antimicrobian, antivirotic, antimicotic, cicatrizant, antiinflamator, antiseptic, astringent, antidepresiv

Recomandari: Intern:     in hepatite acute si cronice, colecistite si ulcer, dischinezii biliare, antiinflamator pentru mucoasa bronsica, genitourinara si digestiva, antiulceros, coleretic si colagog, antihipertensiv si vasodilatator, antihemoragic, antihemoroidal, diuretic, sedativ si antidepresiv, analgezic, antidiareic, stari depresive usoare (menopauza si persoanele de varsta inaintata).
Extern:     are proprietatea de a calma durerile, cicatrizeaza ranile, indeosebi in arsuri, antipruriginos, trofic si protector in diferite leziuni cutanate – fisuri, escoriatii, eritem solar, eritem fesier, afectiuni inflamatorii orofaringiene.

Mod de administrare:
Intern:     infuzie din 1 lingurita de produs la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute, se indulceste dupa gust, se beau cate 2-3 ceaiuri pe zi..
Extern:     se prepara ca infuzie concentrata: se introduc 2 lingurite planta in 100 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute.
    Se aplica pe piele sub forma de comprese sau cataplasme are proprietatea de a calma durerile; cicatrizeaza ranile, indeosebi in cazul arsurilor.

Contraindicatii:
    la persoanele sensibile poate provoca, in timpul tratamentului, fotodermatoze.
    A se evita consumul ceaiului de sunatoare atunci cand pacientul este sub tratament medicamentos (contraceptive, antibiotice, etc.). 


 

 

Produse din aceeasi categorie