Home >> VITALIA PLANT > suplimente nutritive >> SAMPON ANTISEBOREIC CU ALOE 150gr VITALIA PHARMA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SAMPON ANTISEBOREIC CU ALOE 150gr VITALIA PHARMA

SAMPON ANTISEBOREIC CU ALOE 150gr VITALIA PHARMA Previne si combate matreata.
14,55 RON

 

Descriere produs:

SAMPON ANTISEBOREIC CU ALOE 150gr VITALIA PHARMA

Previne si combate matreata.
Combate seboreea.
Mareste volumul parului.

Ajuta la refacerea firului de par , favorizand cresterea mai rapida a acestuia!

Este un produs unic, care are ca principal ingredient activ extractul de aloe ferox cristalizat, cu puternice efecte antiinflamatoare, stimulatoare ale troficitatii locale a radacinii parului, antifungice si antivirale.

Formula „Vitalia K” este imbogatita cu Sulf, care sa-i potenteze actiunea antiinfectioasa, precum si cu Echincea, care sa-i amplifice actiunea antiinflamatoare. Iata cateva recomandari pentru acest produs:
Tricofiția (infecția cu fungi la nivelul pielii capului), mătreața cu scuame mari – se folosește șamponul cu aloe, care are pe de o parte o acțiune antiseptică puternică, iar pe de altă parte vindecă pielea capului, diminuează senzațiile de mâncărime sau usturime. Șamponurile veritabile cu aloe au un miros ușor neplăcut (seamănă cu cel de leșie, părând că sunt ușor alterate), datorat unor rezine care pur și simplu distrug ciupericile parazite de pe scalp și de la rădăcina părului.

Căderea părului – studii făcute în Egipt, de un colectiv condus de un eminent om de știință, dr. M Zawahry, au demonstrat că șampoanele și gelul cu aloe cristalizată, aplicate la rădăcina părului, au efecte de oprire a căderii părului.

Probabil această acțiune se datorează inhibării, de căte aloe, a acțiunii dihidrotestosteronului, un hormon care slăbește rădăcina părului și duce căderea acestuia.

COMPOZITIE:
Sulf 2g
Lauril sulfat de Na 2,5g
Glicerină 69,5g
Parfum 0,5g
aloe ferox
extract echinacea


 

 

Produse din aceeasi categorie