Home >> Elmiprod Farm cosmetice naturale > Cosmetice >> CREMA DE NOAPTE RESTRUCTURANTA SI FORTIFIANTA SKIN LIFT 50ml ELMIPLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA DE NOAPTE RESTRUCTURANTA SI FORTIFIANTA SKIN LIFT 50ml ELMIPLANT

Actiune restructuranta si fortifianta
33,53 RON

 

Descriere produs:

CREMA DE NOAPTE RESTRUCTURANTA SI FORTIFIANTA SKIN LIFT 50ml ELMIPLANT

 

comorile naturii ofera pielii tale si fermitate desavarsite.Reconstruieste structura pielii tale cu cea mai eficienta combinatie de ingrediente intens reparatoare de la Elmiplant si prelungeste tineretea tenului tau!
Pudra de perle,un extract mineral marin valoros,hidrateaza eficient si revitalizeaza pielea.Complexul inovator puternic de ingrediente active Idealift intensifica sinteza de elastina si redefineste conturul fetei.Pielea isi recapata fermitatea,supletea  si densitatea.

Actiune restructuranta si fortifianta
Pielea foarte matura isi pierde semnificativ hidratarea,in timp ce consistenta si fermitatea tesuturilor cutanate se reduc.Conturul fetei se deformeaza.Noua Crema de noapte  Skin Lift este imbogatita cu pudra de perle ,ingredient bogat in oligoelemente ce energizeaza intens pielea,restabilindu-i nivelul optim de hidratare.Avand un continut ridicat de lipopeptide.Complexul Idealift stimuleaza sinteza de elastina,reface structura pielii si previne deformarea conturului fetei.

Rezultate
Dupa 28 de zile,conturul fetei este vizibil mai ferm si mai dens.Lungimea ridurilor se reduce cu pana la 46%,in timp ce numarul ridurilor se diminueaza cu pana la 29%.Pielea devine mai luminoasa,iar elasticitatea sa este semnificativ imbunatatita (eficacitate demonstrata pe 22 femei cu varste curpinse intre 55-65 ani,timp de 4 saptamani).

Mod de utilizare:aplica in fiecare seara pe fata si gat,dupa curatare si tonifiere.Maseaza delicat cu miscari circulare pentru o mai buna absorbtie a cremei.


 

 

Produse din aceeasi categorie