Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Sare de baie cu uleiuri esentiale de la Marea Moarta >> Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei de eucalip si menta

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei de eucalip si menta

sare de baie care iti recapata tonusul si iti confera o vitalitate sanatoasa, elibereaza caile respiratorii
18,90 RON

 

Descriere produs:

Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei de eucalip si menta Sezonul racelilor
       DERMASEL® - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.
Parfumul puternic al uleiului eteric de Eucalipt este extras din asa numitul ”copac al febrei” (eucalyptus globulus). Originar din Australia, aceasta planta mirifica este cultivata in prezent in toate zonele mai calde.

Uleiul de eucalipt este folosit in principal pentru a atenua racelile si a elibera caile respiratorii.
  Combinatia armonioasa de ulei eteric de eucalipt, menta, camfor si sare de baie pura de la Marea Moarta isi gaseste o expresie agreabila in special in sezonul racelilor, cand o astfel de baie iti recapata tonusul si iti confera o vitalitate sanatoasa.Sanatate naturala!
Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de eucalipt, apoi amestecati.

Timp recomandat pentru baie: 15 minute.
Prezentare
Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei de eucalip si menta : 400g sare de baie de la Marea Moarta+20 ml aditivi speciali pentru baie cu ulei de eucalipt
 


 

 

Produse din aceeasi categorie