Home >> Casa Herba > Cosmetice >> Citrosept cu extract de echinacea

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Citrosept cu extract de echinacea

eficient contra peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi, candidoza, clamidioza, infectie e coli, stafilococ auriu STOC INDISPONIBIL
0,00 RON

 

Descriere produs:

 

STOC INDISPONIBIL 

Citrosept cu extract de echinacea eficient contra peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi, candidoza, clamidioza, infectie e coli, stafilococ auriu
Recomandari Citrosept cu extract de echinacea:

- eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti;
- eficient contra Candida albicans (candidoza), clamydia (clamidioza), Escherichia coli (infectie e coli), Staphylococus aureus (stafilococ auriu)

Extractul din samburi de grapefruit este un imunostimulator natural. Cercetarile clinice au demonstrat eficienta lui asupra a peste 800 de specii de bacterii, virusi, ciuperci si unii paraziti (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus). Extractul de Echinaceea potenteaza actiunea imunostimulatoare crescand capacitatea de aparare a organismului impotriva bacteriilor si a virusurilor. Preparatul actioneaza eficient sub forma de gargara in inflamatii ale mucoasei cavitatii bucale, gingivite, afte, parodontoze, micoze si herpes. Se aplica extern pentru prevenirea si tratarea unor afectiuni bacteriene si micotice ale tegumentelor. Prin administrare interna, creste capacitatea de aparare a organismului.
Atentionare
Citrosept cu extract de echinacea: Pentru consum intern, preparatul se administreaza numai diluat. Nu se administreaza persoanelor cu intoleranta la citrice.
Administrare Citrosept cu extract de echinacea: Externa : se aplica pe suprafata afectata 3-4 picaturi de 3 ori pe zi. Interna : se dizolva 8-10 picaturi in 100 ml de apa de 2 ori pe zi dupa mese si inainte de culcare. Ingrijirea cavitatii bucale: gargara de 3 ori pe zi cu 4-5 picaturi dizolvate in 50 ml de apa, dupa mese si inainte de culcare.
Compozitie
Citrosept cu extract de echinacea: Extract din samburi de grapefruit (min 40%, extract alcoolizat din radacina de Echinacea purpurea, apa demineralizata.
Prezentare
Citrosept cu extract de echinacea: flacon cu 15 ml solutie.
Citrosept cu extract de echinacea contine compusi cu efect antibacterian si antifungic, dar si antioxidanti eficienti in lupta cu radicalii liberi. Acesti compusi se numesc bioflavonoide, iar dintre acestea, in cazul extractului din samburi de grapefruit, se remarca hesperidina, cu rol benefic in imbunatatirea circulatiei sangvine.
Citrosept cu extract de echinacea este eficient in tratamentul tuturor afectiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes si alti paraziti si virusi. Bioflanoidele continute de semintele de grapefruit impiedica depunerea colesterolului, formare trombelor, fortifica peretii capilarelor. Bioflavonoidul naringina imbunatateste digestia, intensifica activitatea ficatului si, corespunzator, normalizeaza metabolismul substantelor. Limonena din componeta semintelor de grapefruit contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
Citrosept cu extract de echinacea este eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti. Nicio alta substanta naturala nu are un efect similar. Literatura de specialitate aminteste urmatoarele propriteati ale extractului de seminte de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral si antifungic, are proprietati anticancerigene, favorizeaza vindecarea ranilor si cicatrizarea datorita substantei naringen, are proprietatea de a scadea colesterolul, ajuta la prevenirea recurentei unor infectii precum cele de la nivelul unghiilor si cele cu Candida.
Asocierea extractului din samburi de grapefruit cu extractul de echinaceea potenteaza actiunea imunostimulatoare crescand capacitatea de aparare a organismului impotriva bacteriilor si a virusurilor.

Producator Citrosept cu extract de echinacea : Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie