Home >> Casa Herba > Cosmetice >> Citrosept extract din samburi de grapefruit

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Citrosept extract din samburi de grapefruit

stoc indisponibil
0,00 RON

 

Descriere produs:

 

STOC INDISPONIBIL 

Citrosept  extract din samburi de grapefruit, eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti, dezinfectant,cadidoza , stafilococ auriu
Recomandari Citrosept  extract din samburi de grapefruit :

eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti;
eficient contra Candida albicans (candidoza), clamydia (clamidioza), Escherichia coli (infectie e coli), Staphylococus aureus (stafilococ auriu);

Citrosept – extractul din samburi de grapefruit, actioneaza eficient si natural, bactericid si fungicid asupra a peste 60 de specii : Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus aureus (stafilococ auriu) cat si asupra altor specii de bacterii si ciuperci. Se utilizeaza si ca dezinfectant (se aplica diluat in jurul plagii). Datorita spectrului larg antibacterian si antifungic are efect rapid in multe cazuri : infectii si inflamatii ale faringelui si cavitatii bucale, gingivite bacteriene, sangerari gingivale datorate infectiilor bacteriene, mirosuri neplacute ale cavitatii bucale, parodontoze. Impiedica aparitia si extinderea: aftelor bucale, herpesului, ciupercii piciorului, ciupercii raspunzatoare de matreata capilara, infectii ale conductului auditiv extern etc.
Administrare
Citrosept  extract din samburi de grapefruit: Externa : se aplica pe suprafata afectata 2-3 picaturi de 3 ori pe zi. Interna : se dizolva 4-5 picaturi in 100 ml apa de 2 ori pe zi, dupa mese. Ingrijirea cavitatii bucale : gargara de 3 ori pe zi cu 3-4 picaturi dizolvate in 50 ml de apa, dupa mese si inainte de culcare.
Compozitie
Citrosept  extract din samburi de grapefruit : Extract din samburi de grapefruit (80%), apa pi, glicerina, vitamina C. Extraeficient, 80 % concentratie
Prezentare
Citrosept  extract din samburi de grapefruit : 10 ml.
Citrosept – extract din samburi de grapefruit contine compusi cu efect antibacterian si antifungic, dar si antioxidanti eficienti in lupta cu radicalii liberi. Acesti compusi se numesc bioflavonoide, iar dintre acestea, in cazul extractului din samburi de grapefruit, se remarca hesperidina, cu rol benefic in imbunatatirea circulatiei sangvine.
Citrosept- extract din samburi de grapefruit este eficient in tratamentul tuturor afectiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes si alti paraziti si virusi. Bioflanoidele continute de semintele de grapefruit impiedica depunerea colesterolului, formare trombelor, fortifica peretii capilarelor. Bioflavonoidul naringina imbunatateste digestia, intensifica activitatea ficatului si, corespunzator, normalizeaza metabolismul substantelor. Limonena din componeta semintelor de grapefruit contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
Citrosept – extract din samburi de grapefruit este eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti. Nici o alta substanta naturala nu are un efect similar, fiind supranumit antibiotic de origine vegetala. Literatura de specialitate aminteste urmatoarele propriteati ale extractului de seminte de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral si antifungic, are proprietati anticancerigene, favorizeaza vindecarea ranilor si cicatrizarea datorita substantei naringen, are proprietatea de a scadea colesterolul, ajuta la prevenirea recurentei unor infectii precum cele de la nivelul unghiilor si cele cu Candida si are rol de intarire a imunitatii.
Producator Citrosept  extract din samburi de grapefruit : Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie