Home >> Visislim > suplimente nutritive >> VISISLIM BEAUTY 20cps VITASLIM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VISISLIM BEAUTY 20cps VITASLIM

Visislim BEAUTY este o soluție revoluţionară împotriva căderii părului, pielii problematice și a unghiilor moi şi fragile. Aceasta acționează de la interior spre exterior
48,20 RON

 

Descriere produs:

VISISLIM BEAUTY 20cps VITASLIM

Recomandari Visislim BEAUTY

Visislim BEAUTY este o soluție revoluţionară împotriva căderii părului, pielii problematice și a unghiilor moi şi fragile. Aceasta acționează de la interior spre exterior, și asigură o hrănire naturală pentru păr, piele şi unghii. Reface aspectul tânăr şi strălucitor al părului şi al pielii. Însănătoşeşte firul de păr şi unghiile şi accelerează creşterea acestora.Visislim BEAUTY este o soluţie cu adevărat diferită cu privire la problemele legate de căderea părului, îmbătrânirea pielii şi a unghiilor moi şi fragile. Formula revoluţionară acţionează din interior spre exterior, asigurând o hrănire naturală a părului, pielii şi a unghiilor.
Acest complex unic și hrănitor conţine ingrediente atent selectate – uleiuri vegetale, vitamine şi antioxidanți. Este o modalitate uşoară de meţinere pe termen lung a frumuseţii naturale pe o perioadă îndelungată. Visislim BEAUTY acționează rapid datorită formulei sale lichide speciale (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).
Păr strălucitor Visislim BEAUTY reface părul deteriorat, hrănindu-l şi hidratându-l din interior. Luptă împotriva căderii părului, întărind legătura dintre rădăcina părului şi pielea scalpului. Visislim BEAUTY reduce mătreaţa prin hrănirea şi hidratarea activă a scalpului. Accelerează creşterea părului, făcându-l mai puternic, mai elastic şi mai rezistent în faţa efectelor dăunătoare ale uscătorului de păr, a tratamentelor chimice, precum și ale condițiilor meteo nefavorabile (frig, vânt, soare, etc).
Unghii sănătoase Visislim BEAUTY întăreşte unghiile moi, casante și exfoliante. Accelerează creşterea acestora şi îmbunătăţeşte aspectul lor, ajutându-le să devină sănătoase și frumoase.
Piele revitalizată Visislim BEAUTY hrănește și hidratează pielea în profunzime. Aceasta devine elastică, strălucitoare şi moale ca mătasea. Visislim BEAUTY încetinește procesul de îmbătrânire şi previne apariţia ridurilor, datorită efectului antioxidant puternic. Îmbunătăţeşte starea epidermei, ajutând astfel la regenerarea pielii, redându-i un aspect tânăr și plin de vitalitate.
Compozitie Visislim BEAUTY

Ulei de limbă mielului (Borago officinalis oil) 300 mg
Ulei de ciuboţica-cucului de seară (Oenothera biennis oil) 100 mg
Ulei din germeni de grâu (Lipowheat oil) 50 mg
Ulei de tocotrienol/tocopherol
(Tocotrienols/Tocopherols oil) 10 mg
Astaxantina (Astaxanthin) 10 mg
Vitamina Е (ca D-alfa-tokoferol/Tocopherol D Alpha) 10 mg
Coenzima Q10 (Co-enzyme Q10) 5 mg
Luteina (Lutein) 5 mg
Vitamina А (ca retinol palmitat/Retinol palmitate) 160 µg RE
Seleniu (ca selenat de sodiu/Sodium selenate) 50 µg
Vitamina D3 (ca cholecalciferol/Cholecalciferol) 5 µg
Substanţe auxiliare: silicon dioxid silicon dioxid

Ingredientele Visislim BEAUTY au fost combinate special, astfel încât efectul fiecăruia în parte este maximizat.
Uleiul din Limba mielului (Borago) ajută la însănătoșirea pielii, părului şi unghiilor. Menţine aspectul vital al pielii, hidratând-о şi hrănind-o. Îmbunătăţeşte procesul de regenerarea a celulelor epiteliale, păstrând astfel pielea elastică, netedă şi cu aspect tânăr.
Uleiul din Luminița de seară (Oenothera biennis) stimulează funcțiile pielii. Conţine acizi graşi nesaturaţi esenţiali Omega-6 care contribuie la regenerarea celulelor pielii. Are şi proprietăţi antioxidante.
Uleiul din germeni de grâu este o combinaţie unică de acizi grași Omega-3 şi Omega-6. Testele clinice indică faptul că îmbunătăţeşte hidratarea pielii şi întăreşte rădăcina firului de păr, reducând astfel căderea părului.
Astaxantina este un antioxidant natural puternic. Prin acțiunea sa păstrează funcţiile normale ale celulelor şi ţesuturilor. Protejează pielea, părul şi unghiile împotriva deteriorării, absorbind şi neutralizând razele nocive ultraviolete ale Soarelui.
Vitamina Е îmbunătăţeşte circulația sângelui la nivelul scalpului, ajutând astfel la creşterea părului. Are proprietăți antioxidante și ajută la menținerea vitalității celulelor organismului.
Coenzima Q10 are efect antioxidant, reducând procesul de îmbătrânire a celulelor din organismul uman. Menține aspectul tânăr și estetic al pielii, contribuind la reducerea ridurilor din jurul ochilor.
Luteina este un antioxidant puternic, cu efect dovedit regenerarea unghiilor, pielii și părului. Aceasta îmbunatățește hidratarea și elasticitatea pielii, oferind o piele netedă și mătăsoasă.
Vitamina  situmulează activitatea keratinei și a colagenului, proteine care joacă un rol important în regenerarea pielii, părului și unghiilor.
Seleniul menţine elasticitatea pielii și îmbunătățește activitatea pielii scalpului. Ajută la eliminarea mătreţii, prevenind apariția acesteia.
Vitamina D3 are un rol important în reglarea activităţii mai multor organe şi sisteme ale organismului uman. Ajută la producerea de celule noi.

Mod de administrare Visislim BEAUTY

Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi (dimineaţa şi seara) cu 10-15 minute înainte de masă. Pentru un rezultat vizibil și de durată se recomandă administrarea minim 3 luni.
Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule de gelatină din peşte).
*Nu influenţează căderea părului cauzată de boli autoimune, tulburări hormonale etc.

Prezentare Visislim BEAUTY 20cps

Producator Visislim BEAUTY Vitaslim

 

     

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!

 Tags : VISISLIM BEAUTY


 

 

Produse din aceeasi categorie