Home >> Visislim > suplimente nutritive >> VISISLIM IMMUNO 30cps VITASLIM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VISISLIM IMMUNO 30cps VITASLIM

Este folosit pentru a sprijini activitatea sistemului imunitar, ajută la o mai bună protecție împotriva răcelilor, gripei și infecțiilor, întărind sistemul imunitar al organismului.
62,62 RON

 

Descriere produs:

VISISLIM IMMUNO 30cps VITASLIM

Recomandari Visislim IMMUNOVisislim IMMUNO еste mijlocul natural cel mai eficient pentru creşterea imunităţii. Acesta ajută la o mai bună protecție împotriva răcelilor, gripei și infecțiilor, întărind sistemul imunitar al organismului.
Visislim IMMUNO este cel mai eficient remediu natural pentru stimularea imunității. Ajută la o mai bună protecție împotriva răcelilor, gripei și infecțiilor prin stimularea sistemului imunitar.
Puterea lui se datorează ingredientelor special alese, cu calități dovedite – propolis, ginseng și eucalipt. Proprietățile lor utile sunt folosite de secole în medicina orientală tradițională și cea occidentală. Datorită efectului lor puternic adesea sunt numite „antibiotice naturale”.
Visislim IMMUNO acționează mai rapid datorită formulei lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).
Ține "neplăcerile" departe
Visislim IMMUNO ajută la crearea unei imunități naturale care luptă împotriva cauzelor cele mai des întâlnite de îmbolnăvire de gripă. Contribuie la întărirea sistemului imunitar, crescând astfel apărarea naturală a organismului împotriva răcelilor, infecțiilor și bolilor inflamatorii.
Ajutor de calitate la momentul potrivit
Visislim IMMUNO sprijină activitatea celulelor sistemului imunitar, contribuind astfel la îmbunătățirea stării organismului în cazul răcelilor, gripei și infecțiilor. Stimularea activității sistemului imunitar ajută la ameliorarea simptomelor bolii și la reducerea duratei acesteia. Visislim IMMUNO sprijină activitatea tractului respirator (nas, gât, sinusuri), plămâni și a tractului gastrointestinal. Acțiunea sa ajută la refacerea mai rapidă a organismului. Poate fi administrat împreună cu preparate medicamentoase (inclusiv antibiotice), îmbunătățind astfel funcționarea acestora.
Când avem nevoie de Visislim IMMUNO?
Este folosit pentru a sprijini activitatea sistemului imunitar:
• În sezoanele de risc pentru sănătate;
• Pentru îmbunătățirea activității sistemului respirator;
• Pentru susținerea funcțiilor plămânilor;
• Pentru îmbunătățirea funcției tractului gastrointestinal;
• La un stil de viață nesănătos – alimentație incorectă, stres, radiații nocive, factorii mediului înconjurător.
Compozitie Visislim IMMUNO

puterea extraordinară a Visislim IMMUNO se datorează acțiunii combinate de ingrediente naturale, cu performanțe dovedite în vederea îmbunătățirii imunității. Amplificarea sinergică a efectelor asigură rezultate mai bune.
Propolis (sau clei de albine) – este o substanță naturală cu efecte benefice incontestabile asupra sănătății. Este extrem de bogat în multe substanțe nutritive, cele mai importante pentru imunitate fiind flavonoidele – substanțe cu puternică acțiune antioxidantă. Acestea susțin funcțiile de refacere ale organismului. Potrivit unor studii efectuate s-a demonstrat că propolisul ajută la împiedicarea dezvoltării virusului gripal. Propolisul influențează și activitatea stomacului.
Ginseng-ul asiatic este folosit de mii de ani în medicina tradițională orientală pentru întărirea imunității și întărirea organismului. Este cunoscut sub numele de Panax Ginseng. Termenul provine din limba greacă și înseamnă „vindecă totul”. Substanțele biologic active (ginsenosides) stimulează formarea de T-killer – celule ale sistemului imunitar care asigură funcționarea sa eficientă. Ginseng-ul asiatic este folosit din timpuri străvechi și până în zilele noastre cu scopul de a sprijini activitatea căilor respiratorii, sistemului digestiv, sistemului imunitar și altele. Studii clinice arată că, aportul de extract de ginseng timp de cel puțin 3 luni, reduce considerabil durata eventualelor răceli.
Beta-glucan-ul este o substanță derivată din drojdia de pâine. Studii științifice arată că sprijină activitatea sistemul imunitar prin stimularea activității principalelor sale celule –  macrofage. Beta-glucan-ul se leagă de receptorii macrofagelor și ajută la eliminarea („uciderea”) celulelor străine din organism. Administrarea beta-glucan-ului îmbunătățește activitatea fagocitară, adică „consumarea” celulelor patogene.
Ulei de Eucalipt Radiata este cunoscut sub numele de „curățător” al căilor respiratorii. Acest tip unic de eucalipt numit Radiata (Eucalyptus Radiata), este „Regele eucaliptului”. Are cea mai delicată acțiune în comparație cu alte tipuri de eucalipt, conținând în același timp cel mult 1,8 cineol –  substanță activă în uleiul de eucalipt. Uleiul de eucalipt Radiata stimulează activitatea mucoasei nazale și a sinusurilor, susținând funcțiile sistemului respirator și ale plămânilor.
Uleiul de pește este o sursă bogată de acizi grași Omega-3. Sprijină sănătatea, îmbunătățește activitatea sistemului cardiovascular și stimulează memoria și abilitățile mentale.
Pentru întărirea efectului imunostimulator formula Visislim IMMUNO este îmbogățită suplimentar cu vitamina A, vitamina C, v
Produsele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.
Ulei de peşte     200 mg
Beta-glucan (Drojdie beta-glucan)     100 mg
Propolis (min 5% flavonoide)       50 mg
Vitamina С (Ascorbic acid)       40 mg
Extract uscat de Ginseng (Panax Ginseng)       25 mg
Ulei de eucalipt (Eucalyptus radiata)      15 mg
Vitamina А (Retinol palmitate)       403,8 µg
Seleniu (Selenat de sodiu)       28,7µg
Vitamina D (Cholecalciferol)       2,5 µg
Substanţe auxiliare: ulei de soia purificat, dioxid de siliciu, ceară albă de albine

Mod de administrare Visislim IMMUNO

1-2 capsule pe zi doar la adulți.
Contraindicații: Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele din pește (capsule de gelatină de pește).

Prezentare Visislim IMMUNO 30cps

Producator Visislim IMMUNO Vitaslim

     

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii! 


 

 

Produse din aceeasi categorie