Home >> Visislim > suplimente nutritive >> VISISLIM VITAMINS 30cps VITASLIM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VISISLIM VITAMINS 30cps VITASLIM

Vitaminele vii Visislim VITAMINS sunt unice. Acestea sunt cu mult mai puternice decât vitaminele obişnuite şi oferă rezultate vizibile şi rapide, stimulează sistemul imunitar,
40,42 RON

 

Descriere produs:

VISISLIM VITAMINS 30cps VITASLIM
Vitaminele vii Visislim VITAMINS sunt unice. Acestea sunt cu mult mai puternice decât vitaminele obişnuite şi oferă rezultate vizibile şi rapide.  Visislim VITAMINS stimulează sistemul imunitar, inima şi sistemul vascular, memoria și vederea bună, oasele şi articulaţiile, sănătatea dinţilor şi altele.  

Recomandare Visislim VITAMINS

sistemului imunitar Eficiența dovedită în menținerea imunității puternice este dată de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc și vitaminele A, D, B6, B12 și C. Acesta face Visislim VITAMINS deosebit de valoros în sezoanele de risc pentru sănătate.
Inimii și sistemului vascular
Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 și vitaminele B1, B2, B12, B6 și C din Visislim VITAMINS contribuie la menținerea funcției cardiace și activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.
Oaselor și articulațiilor
Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul și vitaminele C și D sunt o parte specială din Visislim VITAMINS care lucrează în favoarea sănătății oaselor și articulațiilor. Acestea oferă densitate oaselor și funcționare normală a cartilajelor. Contribuie la refacerea țesutului conjunctiv.
Tonusului și energiei
Combinația de energie din Visislim VITAMINS include fier, magneziu, coenzima Q10 și vitaminele B2, B6, B12 și C. Acestea ajută la reducerea sentimentului de epuizare și oboseală (chiar și în muschi) și mărește tonusul.
Memoriei și concentrării
Funcționarea normală a creierului este păstrată de complexul biotină, cupru, iod, magneziu și vitaminele B1, B2, B6, B12 și C din Visislim VITAMINS. Stimulează sistemul nervos si activitatea mentală.
Aspectului exterior
De sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor are grijă Visislim VITAMINS prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului și vitaminelor A, C, E și B2. Menține pigmentarea normală și formarea de colagen. Elimină radicalii liberi și prezintă un efect de anti-îmbătrânire.
Visislim VITAMINS sprijină, de asemenea, vederea sănătoasă, sănătatea dinților precum și creșterea și dezvoltarea normală a copiilor (contribuie la buna funcționare a metabolismului).

Mod deadministrare Visislim VITAMINS

La adulți 1–2 capsule pe zi. Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani – 1 capsulă pe zi.
C
ontraindicații: Nu se cunosc. Nu se recomandă persoanelor alergice la produsele din pește (capsule din gelatină de pește).

Prezentare Visislim VITAMINS flacon 30cps

Producator Visislim VITAMINS Vitaslim

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .


 

 

Produse din aceeasi categorie