Home >> Potenta > pentru potenta >> Cafea potenta plic

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cafea potenta plic

Formula unica a Cafea potenta unisex contine extracte naturale din plante recunoscute si apreciate pentru efectele benefice maxime asupra sanatatii sexuale, nu este pe stoc
15,00 RON

 

Descriere produs:

Cafea potenta unisex ( dintr-un plic se pot face 2 cesti de cafea mici sau una mare) - nu este pe stoc
Administrare cafea potenta unisex : Amestecati continutul plicului cu apa fierbinte si aveti instant o cafea speciala. Beti cu 30 minute inainte de partida de sex si sunteti pregatit pentru performante sexuale maxime pana la 3 zile.
Comandati sigur, discret si rapid! Acum formula pentru potenta maxima Cafea potenta unisex  ! Cafea potenta unisex este un excelent supliment sexual revolutionar pentru barbati si femei cu formula unica 100% naturala din plante, pentru performante sexuale maxime. Formula Cafea potenta unisex, studiata si testata clinic, contine doar extracte naturale din plante afrodisiace cunoscute pentru rezultatele excelente. Produce erectii puternice si de lunga durata, intarzie ejacularea si creste excitarea si rezistenta sexuala la barbati. Remediu natural excelent la problemele sexuale ale barbatilor! La fel de simplu ca bautul unei cafele! Cu  Cafea potenta unisex rezolvati excelent lipsa erectiilor, a rezistentei si energiei sexuale sau ejacularea precoce, in cel mai placut mod. Este solutia naturala pentru fiecare barbat care sufera trecator de disfunctii sexuale si isi doreste performante sexuale maxime si partide de sex explozive. Aveti garantia ca atingeti nivelul maxim de performanta sexuala la fiecare partida de sex. Stop ejacularii premature! Erectii puternice de durata in mod natural! Acum aveti la dispozitie solutia naturala pentru o viata sexuala intensa fara grija efectelor secundare. Cafea potenta unisex  un excelent stimulent pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Formula unica Cafea potenta unisex este testata clinic si se dovedeste un produs natural, sigur si de incredere, apreciat de peste 90% din barbatii care il folosesc. De fiecare data cand beti o cafea Cafea potenta unisex sunteti capabili de performante sexuale excelente: va cuprinde o pofta nebuna de sex, actioneaza imediat, in 30 minute, aveti erectii ferme, prelungite si repetate, controlati si intarziati momentul ejacularii, aveti energie si rezistenta sexuala, sustineti fara efort partide de sex repetate, recapatati increderea in propria virilitate si in plus, imbunatateste sanatatea sexuala masculina.Cafea potenta unisex actioneaza eficient si natural prin eliminarea a blocajelor din artere pentru o buna circulatie sanguina la nivelul penisului si creste energia si sanatatea sexuala. Aveti garantia imbunatatirii rapide a performantelor sexuale si faceti sex intens de cate ori doriti, pentru satisfactie sexuala maxima in cuplu. Formula unica a Cafea potenta unisex contine extracte naturale din plante recunoscute si apreciate pentru efectele benefice maxime asupra sanatatii sexuale masculine: Herba Epimedii, Rhodiola Rosea, Panax Ginseng, Cortex Cinnamon, Radix Astragali, cafea instant si zahar.
Doza recomandata este de 1 cafea la 24 ore ( dintr-un plic se pot face 2 cesti de cafea mici sau una mare)
Ambalare Cafea potenta unisex : Plic 17g.


 

 

Produse din aceeasi categorie