Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> PROMO DETOXICOLON 480g 1+1(cadou) V.F DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PROMO DETOXICOLON 480g 1+1(cadou) V.F DACIA PLANT

accelerarea tranzitului intestinal,Purificare intestinală şi detoxifiere,reducerea absorbţiei glucidelor, nu este pe stoc
0,00 RON

 

Descriere produs:

PROMO DETOXICOLON 480g 1+1(cadou) V.F DACIA PLANT nu este pe stoc
  DETOXICOLON
    Purificare intestinală şi detoxifiere
    Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea  intestinală. Formula sa originală concentrată se bazează pe acţiunea sinergică a 15 plante medicinale, completată eficient de mineralul Zeolit.
    Modul de acţiune.
    La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali. Formula complexă de plante realizează fluidificarea şi eliminarea depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului.
    Efecte conexe cu detoxifierea.
    Datorită proceselor de purificare intensă pe care le produce, utilizarea Detoxicolon-ului este totodată o metodă de ameliorare a problemelor care apar în societatea modernă: stres, oboseală cronică, tulburări de natură psiho-emoţională, căderea părului, mirosuri corporale neplăcute.

    Contribuie la
    - accelerarea tranzitului intestinal,
    - curăţarea mecanică a pereţilor intestinali şi eliminarea depunerilor aderente de la nivelul colonului (placa de mucoid reprezentând o sursă de intoxicare lentă pentru întregul organism),
    - eliminarea toxinelor din intestin,
    - eliminarea florei de putrefacţie şi de fermentaţie din intestin,
    - reducerea absorbţiei glucidelor, colesterolului şi trigliceridelor din intestin,
    - reducerea poftei de mâncare şi instalarea stării de saţietate, putând fi administrat ca adjuvant în curele de slăbire.

    Precautii
    Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon.
    Reactii adverse. Produsul este în general bine tolerat, rareori putând aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pâna la disparitia simptomelor.

    Contraindicatii
    Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, histerectomie (sub 1 an), copii sub 12 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.
    Deoarece produsul conţine plante estrogenice, este contraindicat în afecțiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, chisturi ovariene, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale).

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie