Home >> Fitness Coffee > Cafea pentru dieta de slabit >> Cafea Fitness antioxidant

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cafea Fitness antioxidant

cafeaua Fitness sustine metabolismul si ajuta la cura de slabire. Acesta contine cafea premium verde prajita cu 16 plante medicinale, bogate in nutrienti si condimente.
29,90 RON

 

Descriere produs:

Cafea Fitness sustine metabolismul si ajuta la cura de slabire. Acesta contine cafea premium verde prajita cu 16 plante medicinale, bogate in nutrienti si condimente.

Un amestec armonios de cafea (Arabica 100%) si  plante medicinale cu efecte de slabit
Detalii produs
Portocale dulci si amare (Citrus Aurantium Amara, Citrus Dulcis)
Folosim: cojile de fructe
Folosim coji de portocale, atât amare cât şi dulci pentru o aromă incomaparabilă. Portocala amară, luată în cantităţile de siguranţă cuprinse în Fitness Coffee, poate ajuta, de asemenea, la creşterea metabolismulului şi facilitează pierderea în greutate (multe studii stiintifice au descoperit ca Portocala amară poate îmbunătăţi termogeneza în corpul uman).

Gimbir (Gingiber Officinalis)
Folosim: rizomi
Ghimbirul a fost folosit în timpul secolelor pentru o varietate de beneficii. Acesta este un antioxidant puternic şi se stimulează producerea de energie şi îmbunătăţirea digestiei. Stimulent, este benefic ,în dispepsie şi gaze la stomac; eficient în gastrite alcoolice; ; poate scădea colesterolul şi să trateze greaţa şi răul de mişcare.

Scortisoara(Cinnamomum Zeylanicum)
Folosim: coaja interioară de trunchiuri şi ramuri.
Ajutor digestiv, poate fi de ajutor în tratarea diabetului zaharat, capabilităţile antibacteriene, tratarea tulburărilor de stomac, diaree şi poate scuti de gaze şi balonare. Studii recente au descoperit ca scortisoara pot fi utilă pentru cei care suferă de diabet zaharat de tip II, diminuând nivelului de glucoză din sânge, precum şi trigliceridelor şi colesterolului, toţi factorii de importanţă pentru persoanele care suferă de diabet.

Lemn Dulce (Glycorrhiza Glabra)
Folosim: rădăcini.
Noi folosim ridichi de prima calitate provenind din Italia şi bogate in arome. Aceasta planta a fost mult timp evaluată ca o plantă liniştitoare şi un bun expectorant şi continuă să fie utilizată de către personalul medical de astăzi pentru a calma afectiuni respiratorii (cum ar fi alergiile, bronşită, gâtul inflamat, şi tuberculoza), afecţiuni ale stomacului (inclusiv arsuri la stomac), tulburări inflamatorii, boli de piele, stres, şi probleme cu ficatul.

Cardamon (Elettaria Cardamomum)
Folosim: seminţe albe si verzo zdrobite si prăjite slab.
El este adesea numit "al treilea cel mai scump" condiment din lume (după şofran şi vanilie), şi de preţul ridicat reflectă înalta reputaţie a acestui condiment plăcut parfumat. Cardamom are , gust unic,puternic cu un parfum intens . Acesta este un ingredient comun în bucătăria indiană şi în cafeaua arabă.

Yerba Mate (Ilex Paraguaiensis)
Noi folosim: praf de frunze
Proprietăţile acestei plante sunt larg cunoscute peste tot în lume. În-studiile in-vivo si in vitro aceasta planta este prezentată ca fiind utilă in lupta cu cancerul.. Cercetatorii de la Universitatea din Illinois (2005) au găsit yerba mate a fi "bogată în conţinut fenolic" şi "inhibă proliferarea celulelor cancerului oral".

Rodiola Rosea (Rhodiola Rosea)
Noi folosim: extract de radacini.
Rădăcinile Rhodiola rosea au fost folosite de zeci de ani în medicina tradiţională din Rusia, Suedia, Norvegia, Franţa, Germania şi Islanda. Din 1961, mai mult de 180 de studii au fost publicate şi concluziile cu privire la sportivi sunt: îmbunătăţeşte atât rezistenţa fizică şi psihică, creşte timpul de recuperare a energiei cardiovasculare. În plus Rhodiola este un tonic general, sporeste energia şi diminueaza stresul şi pentru tratament în condiţii specifice, cum ar fi depresia, anxietatea, sau simptomele nedorite ale menopauzei.

Ceai verde Thea Sinensis
Noi folosim: frunze
Utilizat în întrega lume cu numeroase studii ştiinţifice disponibile, ceaiul verde poate scădea colesterolul

Fitness coffee marca inregistrata : made in Italia


 

 

Produse din aceeasi categorie