Home >> Difuzor arome > Lampa aromoterapie >> Difuzor arome cu ultrasunete

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Difuzor arome cu ultrasunete

lampa difuzor arome naturale cu ultrasunete, ceata absorbita de plamani redifuzeaza in corp principiile active ale uleiurilor esentiale
219,00 RON

 

Descriere produs:

Difuzor arome naturale cu ultrasunete Mirare 29

Specificatii tehnice difuzor arome naturale:
Dimensiuni produs: 204 x 204 x 105 mm
Capacitate rezervor: 150 ml
Oprire automata la terminarea apei din rezervor
Putere 12W
Tensiune de alimentare: 220V
Iluminare led in 8 culori cu posibilitatea de stabilizare
Garantie 12 luni
Producator difuzor arome naturale  : Ultransmit

Acest produs il gasiti si pe foartebune.ro

Difuzor arome naturale cu ultrasunete (lampa aromoterapie cu ultrasunete), uleiul esential este absorbit de plamani, patrunde in cateva secunde in sange de unde este transmis in tot corpul, efectele terapeutice se fac simtite foarte repede prin aceasta cale naturala, de exemplu:

10 picaturi de ulei esential de portocale puse in bazinul cu apa al difuzorului aduc bucurie in viata :

Efect ulei esential de portocala: sedativ, anti-depresiv, antiseptic, dezinfectant
Recomandari ulei esential de portocala: benefic in cazuri de constipatie, spasme, indigestii, palpitatii, bronsita, gripa.
Actiune ulei esential de portocala: mareste pofta de mancare, reduce tensiunea musculara, echilibreaza, revigoreaza, calmeaza, relaxeaza, stimuleaza.
Psihic ulei esential de portocale: Combate gandirea negativa, depresia, deznadejdea, frica, apatia, mareste creativitatea. Induce dragoste, fericire, frumusete, noroc, atrage banii si norocul. Bun in practici spirituale lasa loc de imaginatie.

10 picaturi de ulei esential de iasomie puse in bazinul cu apa al difuzorului antidepresiv si afrosidiac :

Efect ulei esential de iasomie : stimulativ, calmant, sedativ, antiseptic, anti-inflamator, anti-depresiv, afrodisiac.
Recomandari ulei esential de iasomie: Benefic in cazuri de tuse, crampe, dureri, extenuare nervoasa, anxietate, depresie.
Actiune ulei esential de iasomie: Relaxeaza, revigoreaza, stimuleaza, usureaza nasterea, mareste lactatia, tonic sexual.
Psihic ulei esential de iasomie: Induce o stare de sanatate buna, optimism, incredere, bucurie, vise profetice,
pace, stare meditativare, reduce sentimentul de culpabilitate, frustrare, reprimare, gelozie, abuz emotional.
Atrage dragostea, norocul la bani. Combate energia negativa din mediul inconjurator. Bun pentru meditatie.

Povestea difuzor arome naturale :

Numirea acestui difuzor de arome naturale cu ultrasunete Mirare a venit de la arhitectul acestui produs care in tinerete a fost intr-o calatorie prin desertul Sahara. Atunci a fost un moment de cumpana cand impreuna cu doi prieteni s-a ratacit in desert si atunci cand ajunsese la disperare s-a intalnit cu un miraj al desertului (care in imaginea sa avea forma difuzorului de arome Mirare) inainte de a gasi o mica oaza de verdeata cu apa salvatoare . A ramas peste noapte in acest loc salvator de unde s-a intors si a pus pe plansa design-nul actual al difuzor de arome cu ultrasunete Mirare.

Descriere produs : Corpul difuzor arome naturale cu ultrasunete Mirare combina culturile orientale si cele occidentale cu stiinta si tehnologia moderna. Tehnologia cu ultrasunete face sa transforme uleiul esential si apa  in ceata de micro particule cu ingrediente active si anioni in aer. In felul acesta se face o  aromoterapie naturala buna pentru aparatul respirator uman, creand o atmosfera linistitoare ce infrumuseteaza si hidrateaza pielea dvs. Deasemenea cu ajutorul acestei tehnologii cu ultrasunete puteti face diverse tratamente cu uleiuri esentiale beneficii in diverse afectiuni .

Stiinta utilizarii uleiurilor esentiale pentru mentinerea sau ameliorarea frumusetii si sanatatii pentru confortul fizic si psihologic va sta acum la dispozitie cu ajutorul acestui difuzor de arome natural cu ultrasunete si mai jos va punem la dispozitie o lista cu uleiuri esentiale si ce trateaza fiecare.

Mod de functionare difuzor arome naturale:
Apa din rezervor este amestecata cu uleiuri esentiale, iar prin tehnologia cu ultrasunete, aceasta este transformata intr-un abur foarte fin, avand proprietatea de a umidifica si parfuma aerul incaperii, in felul acesta puteti face o aromaterapie foarte buna benefica sanatatii dvs. si care poate trata cu succes o multitudine de afectiuni .

5 picaturi de ulei esential sunt suficiente la o incarcatura de 150 ml de apa (recomandam folosirea de apa distilata sau apa plata Bucovina, motivele sunt clare apa trebuia sa aibe cat mai putine impuritati).

Butonul de pornire are 4 functii :

La prima apasare porneste difuzorul de arome naturale alternand ledurile luminoase cu cele 8 culori diferite.

La adoua apasare puteti fixa culoarea dorita (bineinteles faceti aceasta apasare doar in momentul in care lumineaza culoarea preferata).

La a treia apasare opriti iluminarea cu leduri a lampii difuzor  arome naturale cu ultrasunete , ramanand in functiune doar ceata de aromoterapie.

La a patra apasare se inchide functionarea lampii difuzor arome naturale cu ultrasunete.  

 Atentie ! Ulei volatil se pune in vas doar dupa ce puneti apa la nivel . Interzis a se pune picaturile de ulei esential inainte de punerea apei in bazin ! Acest lucru poate deteriora si in final strica aparatul ! Motivul este foarte clar uleiul esential este foarte puternic si distruge suprafetele care intra in contact direct . Pus deasupra apei uleiul esential se combina cu apa cu ajutorul aparatului cu ultrasunete si se formeaza ceata benefica  pentru noi.  

 

Alte difuzoare:   Difuzor arome KW10


 

 

Produse din aceeasi categorie