Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Multiple Fibre Formula 120 Caps.SOLGAR Multiple Fibre Formula 120 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Multiple Fibre Formula 120 Caps.SOLGAR Multiple Fibre Formula 120 Caps.

imbunatateste absorbția de vitamine și minerale din alimente si sustine pierderea in greutate
81,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Multiple Fibre Formula 120 Caps.SOLGAR Multiple Fibre Formula 120 Caps.

 SOLGAR Multiple Fibre Formula este un amestec sinergetic de cele mai bune fibre vegetale solubile si insolubile din natura. Acesta este potrivit pentru persoanele care nu primesc suficiente fibre in dieta lor.
 SOLGAR Multiple Fibre Formula este un produs ce sustine sanatatea digestiva si gastrointestinala. Acesta combate constipatia si diareea si detoxifiaza intestinele. De asemenea reduce nivelul colesterolului si tine glicemia sub control. Prin aceste efecte, mentine sanatatea inimii si a ficatului.
 SOLGAR Multiple Fibre Formula este o sursă de hrană importantă pentru  bacteriile "bune" (probiotice) în tractul gastro-intestinal si scade numărul bacterilor ""rele"" care  sunt afectate de utilizarea de antibiotice, dieta necorespunzătoare, stres, toate acestea conducând la un mediu nesănătos în tractul gastro-intestinal.
 SOLGAR Multiple Fibre Formula  imbunatateste absorbția de vitamine și minerale din alimente si sustine pierderea in greutate. In plus, ofera energie organismului si reduce riscul de aparitie a cancerului.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie