Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Vitamin C 500 mg. / 100 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Vitamin C 500 mg. / 100 Caps.

imbunatateste metabolismul aminoacizilor si formarea de neurotransmitatori
59,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Vitamin C 500 mg. / 100 Caps.

 SOLGAR Vitamin C este un supliment alimentar ce ofera organismului vitamina C (acid L-Ascorbic) , care este necesara pentru creșterea și dezvoltarea normală a țesuturilor, în toate părțile corpului
  SOLGAR Vitamin C reprezinta un antioxidant ce ajuta la protejarea celulelor corpului uman de efectele nocive ale oxidantilor (radicali liberi), care se formează în mediu (radiații ultraviolete, substanțe toxice în poluarea aerului și fumul de tigara), dar si in organism ( din cauza stresului, digestiei, exercitiilor fizice).
  Vitamina C este implicată în peste 300 de functii in organism, fiind necesara pentru creșterea și dezvoltarea normală a țesuturilor, în toate părțile corpului. Este responsabila pentru formarea colagenului, care este folosit pentru refacerea pielii, ochilor, tendoanelor, ligamentelor și vaselor de sânge, fiind esențial si pentru menținerea cartilagiilor, oaselor și dinților. Vitamina C a fost mult timp proclamata pentru proprietatile sale imunitare și capacitatea sa de a ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor minore și răcelilor. Aceasta are rol
 benefic in detoxifierea organismului.
  SOLGAR Vitamin C imbunatateste metabolismul aminoacizilor si formarea de neurotransmitatori (substante care furnizează informații la creier). In plus, imbunatateste functia cognitiva, crește producția de energie și reduce oboseala Fiind solubila în apă, organismul nu poate produce sau stoca vitamina C, de aceea este important de a avea o aprovizionare regulata in dieta.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 


 

 

Produse din aceeasi categorie