Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Cat’s Claw 1000 mg. / 30 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Cat’s Claw 1000 mg. / 30 Caps.

regenereaza cartilajul,fiind benefic pentru protejarea incheieturilor si pentru preventia osteoartritei. Este foarte benefica femeilor, luptand impotriva sindromului premenstrual si candidozei.
76,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Cat’s Claw 1000 mg. / 30 Caps.

  SOLGAR Cat’s Claw este un supliment alimentar,pe baza de extract obtinut din gheara matei(Uncaria tomentosa) , o planta  adusa din Padurea Amazoniana. Denumirea "gheara-matei" sau Uncaria tomentosa, asa cum este cunoscuta de oamenii de stiinta, vine de la forma excrescentelor din zona frunzelor, care au aspectul unor gheare. Planta contine  0,3% alcaloizi,ce sunt folositi ca tonic pentru a promova starea de sanatate.
  Gheara matei favorizeaza curatirea organismului prin eliminarea toxinelor din tubul digestiv, ficat si vezica biliara. Planta este recunoscuta pentru efectele sale impotriva cancerului, reducand, chiar eliminand tumorile,in special in cazul cancerului de san si pulmonar. De asemenea, are proprietati antiinflamatoare si antioxidante si combate artrita, afectiunile aparatului urinar si prostatei, si reumatismul articular.
  SOLGAR Cat’s Claw este responsabil pentru starea de bine eliminand depresia si oboseala cronica. Aceste capsule elibereaza sinusurile,precum si infectiile de gat si urechi. Intareste sistemul imunitar si poseda proprietati antimicrobiene, antitumorale, antiinflamatorii, antialergice si antioxidante. In plus are rol benefic in grabirea vindecarii ranilor si in tratamentul alergiilor.
SOLGAR Cat’s Claw regenereaza cartilajul,fiind benefic pentru protejarea incheieturilor si pentru preventia osteoartritei. Este foarte benefica femeilor, luptand impotriva sindromului premenstrual si candidozei.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie