Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Vitamin C + Rose Hips 1000mg / 100 tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Vitamin C + Rose Hips 1000mg / 100 tabs.

imbunatateste metabolismul aminoacizilor si formarea de neurotransmitatori
76,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Vitamin C + Rose Hips 1000mg / 100 tabs.

SOLGAR Vitamin C + Rose Hips este un supliment este un supliment alimentar pe baza de vitamina C, imbunatatit cu extract de maces pentru o eliberare sustinuta cu efect maxim. Vitamina C,cunoscuta sub numele de acid ascorbic, este un puternic antioxidant necesar pentru funcționarea corectă a multor procese în organism.  Datorită formei farmaceutice cu eliberare susținută, produsul asigură o concentrație ridicată pentru o perioadă prelungită de timp.
 Vitamina C este implicată în peste 300 de functii in organism, fiind necesara pentru creșterea și dezvoltarea normală a țesuturilor, în toate părțile corpului. Este responsabila pentru formarea colagenului, care este folosit pentru refacerea pielii, ochilor, tendoanelor, ligamentelor și vaselor de sânge, fiind esențial si pentru menținerea cartilagiilor, oaselor și dinților.  Vitamina C a fost mult timp proclamata pentru proprietatile sale imunitare și capacitatea sa de a ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor minore și răcelilor. Aceasta are rol benefic in detoxifierea organismului.
   SOLGAR Vitamin C + Rose Hips imbunatateste metabolismul aminoacizilor si formarea de neurotransmitatori (substante care furnizează informații la creier). In plus,  imbunatateste functia cognitiva, crește producția de energie și reduce oboseala Fiind solubila în apă, organismul nu poate produce sau stoca vitamina C, de aceea este important de a avea o aprovizionare regulată în dieta. 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie