Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR L-Arginine 500 mg. / L-Ornithine 250 mg. / 50 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR L-Arginine 500 mg. / L-Ornithine 250 mg. / 50 Caps.

reste si imbunatateste starea de spirit, activitatea sexuala ,fertilitatea si circulatia sangelui. reduce timpul necesar pentru vindecarea rănilor și a fracturilor osoase .
76,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR L-Arginine 500 mg. / L-Ornithine 250 mg. / 50 Caps.

 SOLGAR L-Arginine / L-Ornithine este un supliment alimentar, pe baza de L-arginina si clorhidrat de L-Ornitina, care actioneaza impreuna pentru a ajuta metabolismul muscular (transportul, depozitarea și excreția de azot), creșterea și recuperarea muschilor si producția de energie in muschi. De asemena,accelereaza recuperarea musculara dupa efort intens sau boli Acesti doi aminoacizi esențiali, stimulează sinteza naturală de testosteron din organism. 
  Ornitina este un aminoacid care este implicat activ în metabolismul azotului,detoxificand organismul. Acesta îmbunătățește funcția sistemului imunitar și reduce tesutul adipos din organism. In plus,reduce timpul necesar pentru vindecarea rănilor și a fracturilor osoase . L-arginina este un aminoacid alifatic, unul dintre cele mai frecvente douăzeci găsite în natură. În organism, există într-un stat liber și este o componentă a proteinelor. Arginina crește dramatic producția de oxid nitric,si este un vasodilatator care acționează și crește livrarea de substanțe nutritive și oxigen în mușchi. Astfel, arginina ofera un suport pentru creșterea masei musculare si reducerea grasimii. Ea contribuie la eliminarea amoniacului toxic și azotului produs finalul exercitiilor fizice si ajuta la defalcarea de proteine.
  SOLGAR L-Arginine / L-Ornithine creste si imbunatateste starea de spirit, activitatea sexuala ,fertilitatea si circulatia sangelui. reduce timpul necesar pentru vindecarea rănilor și a fracturilor osoase .

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie