Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Chlorella 520 mg. / 100 Caps.SOLGAR Chlorella 520 mg. / 100 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Chlorella 520 mg. / 100 Caps.SOLGAR Chlorella 520 mg. / 100 Caps.

stimuleaza sistemul imunitar,are proprietăți antibacteriene și neutralizează mirosurile din cavitatea bucala si tractul gastrointestinal
81,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Chlorella 520 mg. / 100 Caps.SOLGAR Chlorella 520 mg. / 100 Caps.

SOLGAR Chlorella este un supliment alimentar pe baza de pulbere de Chlorella, care este este o microalga unicelulara verde,singura celula care conține cele mai mari concentrații de clorofilă cunoscute, chiar mai mari decat spiruluina. Acesta conține o gamă mai largă de elemente nutritive importante decât orice altă sursă de hrană. Chlorella este bogata in clorofila, nutrienți, aminoacizi, vitamine, minerale, carotenoizi, acizi grași, acizi nucleici (ADN / ARN) și enzime.
   Chlorella asistată puternic detoxifierea (curățarea) organismul de plumb, mercur, cadmiu, arsenic, pesticide, insecticide și substanțe reziduale din toate procesele din organismul uman. Datorita continutului ridicat de acizi nucleici, Chlorella ajuta la renovarea mai repida și reabilitarea țesutului deteriorat.
 SOLGAR Chlorella stimuleaza sistemul imunitar, prin cresterea activitatii celulelor T și B, care protejează organismul împotriva virușilor și a altor microorganisme daunatoare. Clorofila continuta de chlorella crește producția de hemoglobină și celule rosii din sange. Tot aceasta are proprietăți antibacteriene și neutralizează mirosurile din cavitatea bucala si tractul gastrointestinal.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!

 


 

 

Produse din aceeasi categorie