Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Fish Oil Concentrate 1000 mg. / 60 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Fish Oil Concentrate 1000 mg. / 60 Caps.

îmbunatateste sanatatea pielii.
85,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Fish Oil Concentrate 1000 mg. / 60 Caps.

 SOLGAR Fish Oil Concentrate este un supliment alimentar pe baza de ulei de peste concentrat, care este foarte bogat in acizi grasi omega 3 , EPA (Eicosepanteanoic acid), DHA (acid Docohexaenoic) si coenzima Q10.Acizii grasi omega-3 sunt considerati acizi esentiali, necesari pentru sanatatea umana dar pe care organismul nu poate sa-i produca in mod natural, acestia trebuie furnizati prin intermediul alimentelor sau suplimentelor.
SOLGAR Fish Oil Concentrate joaca un rol important in functionarea creierului si sistemului nervos, precum si in dezvoltarea normala a organismului. Acesta poate reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Cercetarile arată că un consum de acizi grasi omega-3 EPA și DHA poate reduce riscul de boli cardiace coronariene.
  SOLGAR Fish Oil Concentrate participa la producția de ATP (Adenozin trifosfat) care este principala sursă de energie în mușchi,  epuizata rapid in timpul exercitiilor fizice.
acest supliment contine Coenzima Q10, care  se găsește în aproape fiecare celula din organism, și mai ales în mitocondriile fibrelor musculare roșii, și, de asemenea, în inimă, ficat, rinichi, splină și pancreas.
Efectele benefice ale SOLGAR Fish Oil Concentrate il fac potrivit pentru stimularea sistemului imunitar, îmbătrânirea lentă, sprijinirea ficatului si a pancreasului. Acesta are  rol benefic in metabolismul trigliceridelor si al colesterolului. In plus, îmbunatateste sanatatea pielii.

.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie