Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Rhodiola Root Extract 60 Caps

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Rhodiola Root Extract 60 Caps

creșterea rezistenței fizice, în timpul unei boli prelungite, oboseala, depresie, tulburări temporare în sport și condiția fizică și în infecții generale .
110,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Rhodiola Root Extract 60 Caps

 SOLGAR Rhodiola Root Extract este un produs natural cu un extract de radacina de  planta Rhodiola Rosea, care este clasificata ca fiind o "planta adaptogena",ce creste puterea de adaptare a organismului in conditii de stres fizic sau mental, care împrospătează organismul, stimuleaza activitatea mentala si mareste rezistenta fizica.
SOLGAR Rhodiola Root Extract are proprietati dovedite de a imbunatati starea de spirit și de a calma depresia . Mai mult , acesta stimuleaza corpul într-un mod cu totul natural, reduce oboseala și îmbunătățește starea psihică și fizică și memoria . Rhodiola rosea are puternice proprietati antioxidante , promovează sistemul imunitar si creste energia sexuala . Extractul acestei plante regleaza nivelul de zahar din sange , promoveaza sanatatea ficatului și arderea excesului de grasime .
SOLGAR Rhodiola Root Extract are efect tonic asupra sistemului muscular. Se recomandă pentru creșterea rezistenței fizice, în timpul unei boli prelungite, oboseala, depresie, tulburări temporare în sport și condiția fizică și în infecții generale .

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!

 
 


 

 

Produse din aceeasi categorie