Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Sulphurous Antioxidant Complex 90 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Sulphurous Antioxidant Complex 90 Caps.

asigura un organism mai puternic, prin intarirea imunitatii acestuia
133,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Sulphurous Antioxidant Complex 90 Caps.

 SOLGAR Sulphurous Antioxidant Complex este un supliment alimentar sub forma de capsulele sulfuroase vegetale complexe, ce reprezinta un extraordinar complex antioxidant, cu biotină și de zinc. Este important să se ia antioxidanti în combinație pentru că lucrează sinergic și sunt mai benefici împreună decât daca ati lua doar unul. Antioxidantii sunt componente esențiale pentru o sănătate optimă.
  Antioxidantii ajută la protejarea celulelor corpului uman de efectele nocive ale oxidantilor (radicali liberi) care sunt formate în mediu (UV, substanțe toxice în poluarea aerului și fumul de tigara), precum și formate în organismul uman ca urmare a suferinței emoționale, respirației, digestie,i exercitiilor fizice si somnului. Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot provoca daune grave la structura celulara, ADN, enzime, lipide și proteine.
  Unele dintre afectiunile care pot fi cauzate de radicalii liberi includ cancerul si bolile de inima, boala Parkinson, cataracta, degenerescenta maculara, artrita, astm, hipertensiune arteriala, ateroscleroza si boala Alzheimer. Radicalii liberi contribuie, de asemenea, la îmbătrânirea prematură.
   SOLGAR Sulphurous Antioxidant Complex asigura un organism mai puternic, prin  intarirea imunitatii acestuia. Astfel, organismul este ferit de boli cronice si este impiedicata deteriorarea celulelor.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie