Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Carnitine Complex 60 Tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Carnitine Complex 60 Tabs.

imbunatateste functionarea creierului si a fluxului sanguin la nivelul extremitatilor
254,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Carnitine Complex 60 Tabs.

SOLGAR Carnitine Complex este un supliment alimentar ce oferă o combinație de patru tipuri distincte de carnitină - fumarat L-carnitină, arginat acetil-L-carnitina (diclorhidrat), glicină propionil-L-carnitină HCl și taurat acetil-L-carnitina (clorhidrat) într-o formulă speciala pentru a îmbunătăți energia si performantele atletice.
  Separat, fiecare tip de carnitină are propria contribuție la producția de energie. L-carnitina transporta acizii grași în mitocondriile celulelor, unde sunt utilizati pentru producerea de energie biologica sub formă de ATP. Principalul mecanism al L-carnitinei in organism se refera la implicarea sa in metabolismul grasimilor. Toate tesuturile, cu exceptia creierului, utilizeaza acizi grasi cu lant lung pentru producerea de energie. In muschii striati si in muschiul cardiac, o contributie majora la producerea de energie o are beta-oxidarea acestor acizi grasi.
SOLGAR Carnitine Complex tine sub control greutatea corporala. Acest supliment, sustine sanatatea inimii si ficatului si reduce nivelul colesteroluli și al trigliceridelor în sânge. In plus, acesta imbunatateste rezistenta organismului in timpul exercitiilor fizice.
SOLGAR Carnitine Complex imbunatateste functionarea creierului si a fluxului sanguin la nivelul extremitatilor.  Acesta menține arterele sanatoase.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie