Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Bilberry Berry Extract with Blueberry, S.F.P. 60 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Bilberry Berry Extract with Blueberry, S.F.P. 60 Caps.

protejeaza sistemul digestiv,Acest supliment scade riscul bolilor de inima si are proprietăți de întărire vasculara.
114,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Bilberry Berry Extract with Blueberry, S.F.P. 60 Caps.

 SOLGAR Bilberry Berry Extract with Blueberry este un supliment pe baza de extract de afine, care reprezinta un remediu natural pentru imbunatatirea vederii, deoarece imbunatateste circulatia la nivelul ochilor și nivelul de oxigen și energie în țesutul ocular. Afinele reprezinta un antioxidant extraordinar si creste apararea naturala a organismului.
   Afinele sunt printre cele mai sanatoase fructe de padure,iar datorita prezentei antocianinei neutralizeaza radicalii liberi si lupta cu succes impotriva imbatranirii premature, impotriva bolilor la mai multe niveluri si  mentin o stare buna de sanatate.
   SOLGAR Bilberry Berry Extract with Blueberry regleaza metabolismul zaharurilor si grăsimilor,iar datorita faptului ca scade concentratia de glucoza din sange, contribuie la diminuarea grasimii din zona abdomenului. Datorita continutului de derivaţi hidrochinonici, afinele sunt capabile să diminueze efectele nefaste ale stresului psihic si previne degenerarea si distrugerea neuronilor si celulelor creierului.
  SOLGAR Bilberry Berry Extract with Blueberry, prin continutul de acizi grasi si fructoza, protejeaza sistemul digestiv  si poate fi folosit în principal pentru a ameliora diareea. Acest supliment scade riscul bolilor de inima si are proprietăți de întărire vasculara.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii! 


 

 

Produse din aceeasi categorie