Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Coenzyme Q10 60mg / 30 Vcaps

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Coenzyme Q10 60mg / 30 Vcaps

imbunatateste echilibrul energetic. De asemenea are un efect benefic asupra sistemului nervos.
131,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Coenzyme Q10 60mg / 30 Vcaps

SOLGAR Coenzyme Co-Q10 este un supliment alimentar pe baza de coenzima Q10 ( CoQ10) , esentiala pentru sanatatea organismului nostru. Coenzima Q10 este implicată în producerea de energie celulară. În mod normal, apare în organism, dar cu varsta  poate sa scada. Inima și vasele de sânge au cea mai mare nevoie de aceasta pentru a funcționa în mod corespunzător. Din acest motiv, este recomandat consumul suplimentar. 
   SOLGAR Coenzyme Co-Q10 creste energia celulara, întărește inima, scade tensiunea arterială și îmbunătățește imunitatea. Are un efect antioxidant puternic si previne deteriorarea celulara de catre radicalii liberi creati in timpul exercițiului intens. Suplimentul are un efect benefic asupra organismului in conditii de stres fizic și mental si creste rezistenta in timpul antrenamentului fizic. Coenzima Q10 actioneaza benefic asupra pielii, protejeaza celulele de daune si de imbatranire, imbunatateste echilibrul energetic. De asemenea are un efect benefic asupra sistemului nervos.
  SOLGAR Coenzyme Co-Q10  este necesar  pentru transformarea alimentelor în energie . Coenzima Q10 alimentează, de asemenea, oasele, dinții (ideal pentru parodontita), și gingiile, precum si suprimarea reactiilor alergice.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 


 

 

Produse din aceeasi categorie