Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR L-Glutathione 50mg. / 30 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR L-Glutathione 50mg. / 30 Caps.

este un antioxidant puternic care reduce stresul oxidativ asupra celulelor și contracareaza efectele nocive ale radicalilor liberi și piridoxalui care pot deteriora ADN și ARN.
59,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR L-Glutathione 50mg. / 30 Caps.
  SOLGAR L-Glutathione este un supliment alimentar pe baza de glutation, care este o tripeptida naturala, ce reprezinta antioxidant puternic solubil în apă, care ajută și promovează sistemul imunitar, reduce stresul oxidativ și ofera protecție pentru întregul corpul.
  Glutationul este o tripeptida care se formează în organism din cei trei aminoacizi - cistina, acidul glutamic și glicină. De asemenea, este format în fiecare celulă din corpul uman cu cea mai mare concentrație în țesutul cardiac, ficat și mușchi.
  Glutationul este un element esențial în menținerea unui sistem imunitar puternic, care să participe în mod activ la procesul de detoxifiere a ficatului.
 SOLGAR L-Glutathione, prin compoziția sa, este un antioxidant puternic care reduce stresul oxidativ asupra celulelor și contracareaza efectele nocive ale radicalilor liberi și piridoxalui care pot deteriora ADN și ARN.
  

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie