Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Natural Cranberry + Vitamin C 60 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Natural Cranberry + Vitamin C 60 Caps.

ajuta in prevenirea dezvoltarii de pietre la rinichi.
72,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Natural Cranberry + Vitamin C 60 Caps.

 SOLGAR Natural Cranberry + Vitamin C este un supliment alimentar, pe baza de extract natural de merisoare,care impreuna cu vitamina C, reprezinta o sursa excelenta de antioxidanti,care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi în celule. Merisoarele devin importante arme de apărare a organismului uman,prin impiedicarea dezvoltarii bolilor cronice (cu precadere a celor cardiovasculare) si prin prevenirea infecţiilor. Merisoarele au actiune bactericida (datorita acizilor benzoic si citric), diuretica, antiinflamatorie si antiinfectioasa si poate preveni acumularea de bacterii care produc placa dentara .
   Datorita acidului chinic  din merisoare, SOLGAR Natural Cranberry + Vitamin C ajuta in prevenirea dezvoltarii de pietre la rinichi.
  Vitamina C este necesară pentru formarea de colagen si alte componente organice de baza pentru de oase, dinti si peretii vaselor de sange. In plus reduce riscul de cancer si scade pericolul bolilor cardiatice,imbunatateste si accelereaza vindecarea ranilor .
 SOLGAR Natural Cranberry + Vitamin C este necesara pentru activitatea optimă a anumitor enzime - enzime hepatice și enzime asociate cu sinteza unui numar de aminoacizi și de neurotransmitători (substanțe care participă la transmiterea impulsurilor nervoase).

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie