Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract 50 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract 50 Caps.

regleaza nivelul transaminazelor si este hepatoprotector
127,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract 50 Caps.

 SOLGAR Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract este un supliment alimentar pe baza de extract de ciperci Reishi, Shiitake si Maitake folosite de mii de ani in China si Japonia pentru proprietatile lor medicinale exceptionale . Aceste reprezinta o sursa de elemente benefice sanatatii si functionarii optime a organismului.
 SOLGAR Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract este bogat în fitonutrienți, polizaharide, triterpene , fitosteroli si beta-glucani.
  Extractul de ciuperci Reishi stimulează sistemul imunitar si ajută la protejarea ficatului și a celulelor din intreg organismul. Acesta stimulează o scădere a colesterolului si stimulează scăderea tensiunii arteriale. Aceste ciuperci au activitate antibacteriana si stimulează procesele anti-alergice.In plus, ajută la protejarea organismului împotriva radiațiilor.
  Extractul de Shiitake ajuta scaderea colesterolului si stimuleaza sistemul cardiovascular. Are efect de antiparazitare, antibacterian și antiviral.
  Extractul Maitake ajuta la reducerea asistata de hipertensiune arteriala si stimuleaza  toate celulele și ficatul.
   SOLGAR Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract regleaza nivelul transaminazelor si este hepatoprotector. Prin eliminarea colesterolului exogen (adus din alimentatie),este benefic in tratarea diabetului si scaderea tensiunii arteriale. In plus,este un bun tonic cardiac.  Este un bun adaptogen,stimulează selectiv funcţiile organismului ajutându-l să se adapteze fizic, psihic si imunitar.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!

 


 

 

Produse din aceeasi categorie