Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Super Concentrated Isoflavones 30 Tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Super Concentrated Isoflavones 30 Tabs.

85,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Super Concentrated Isoflavones 30 Tabs.

  SOLGAR Super Concentrated Isoflavones este un supliment alimentar , cu o concentratie ridicata de izoflavone, care este un fitoestrogen abundent in soia. Tabletele  SOLGAR Super Concentrated Isoflavones contine  o concentrație de isoflavone,  de aproximativ de 50 de ori mai mare decât proteina izolata din soia sau făină de soia. Acesta este un produs premium destinat sa imbunatateasca sanatatea femeilor.
   Isoflavonele din soia sunt responsabile de multiple roluri benefice asupra organismului. un studiu recent a demonstrat ca isoflavonele au proprietati potente antioxidante comparabile cu cele ale cunoscutei vitamine antioxidante E. Aceste proprietati antioxidante ale isoflavonei pot reduce riscul pe termen lung de cancer, prin prevenirea actiunii de radicali liber asupra ADN-ului. Fitoestrogenii antioxidanti se pare ca au si proprietati anti-bacteriene si anti-fungice si pot reduce si efectele virusilor.Unele studii au aratat ca pot ajuta si la imbunatatirea memoriei dupa menopauza (memoria verbala in special). 
  SOLGAR Super Concentrated Isoflavones este bun pentru femeile de varsta mijlocie,ameliorand bufeurile femeilor aflate la menopauza. Izoflanonii au efect de protejare a vasele de sange, facandu-le mai flexibile. Soia este buna si pentru oase, prevenind osteoporoza,substantele continute,reducand pierderea densitatii osoase si sprijina metabolismul calciului.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie