Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Cinnamon Alpha Lipoic Acid 60 Tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Cinnamon Alpha Lipoic Acid 60 Tabs.

efect anti-îmbătrânire
100,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Cinnamon Alpha Lipoic Acid 60 Tabs.

  SOLGAR Cinnamon Alpha Lipoic Acid  este un supliment alimentar pe baza de scortisoara, care reprezinta un remediu traditional pentru o excelenta stare de sanatate . Aceasta ajuta digestia și îmbunătățește răspunsul la insulină (hormon responsabil de metabolizarea zahărului din sânge) la persoanele cu diabet de tip II, normalizand  astfel nivelul de zahăr din sânge.
Scortisoara nu numai ca stimuleaza receptorii insulinei, ci , de asemenea contracarează enzima care le inactivează , prin urmare marind capacitatea celulelor de a utiliza glucoza. Scortisoara poate reduce și întârzia dezvoltarea diferitelor complicatii ale diabetului zaharat si datorita proprietatilor sale antioxidante puternice.
SOLGAR Cinnamon Alpha Lipoic este o sursa extraordinara de acid alfa lipoic, care este un antioxidant ce ajută la protejarea celulelor corpului uman de efectele nocive ale oxidantilor (radicalii liberi). Acidul alfa lipoic ajută la eliminarea metalelor grele, la reducerea nivelului de zahar din sange si la restaurarea tesuturilor afectate de nivelul de zahar ridicat din sange. De asemenea are efect anti-îmbătrânire si  îmbunăteste abilitățile fizice în sport. Are un efect benefic si asupra sistemului nervos si ficatului.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie