Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Acai 60 Caps

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Acai 60 Caps

efectele potențiale asupra sănătății împotriva cancerului, legate de vârstă și boli neurologice, inflamatie si infectii bacteriene.
76,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Acai 60 Caps

 SOLGAR Acai este un supliment alimentar pe baza de fructe ale copacului Acai ( cunoscute ca- afine braziliene), originar din Brazilia. Fructele de acai sunt o sursă naturală bogată de acizi grasi omega-3, omega-6, vitamina A, vitamina C, vitamina E, minerale si polifenoli (antociani, proantocianidine și flavonoide).
 SOLGAR Acai
este un antioxidant puternic care ajuta la protejarea celulelor corpului uman de efectele nocive ale oxidantilor (radicali liberi). Proprietățile  antioxidante puternice sunt, în parte datorită conținutului de antociani, de fapt, Acai este una dintre cele mai bogate surse de antociani din natura.
 Adesea folosit ca un remediu popular in Brazilia, Acai a fost folosit ca un remediu pentru scrofula (o forma de tuberculoza), febră, icter, anemie, diabet, hepatita, malarie, boli de rinichi, dureri menstruale, precum topic ca o spălare pentru ulceratii ale pielii. Dovezile sustin  efectele potențiale asupra sănătății împotriva cancerului, legate de vârstă și boli neurologice, inflamatie si infectii bacteriene.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie