Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Lecithin Soya 1360mg. / 100 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Lecithin Soya 1360mg. / 100 Caps.

Ajuta la prevenirea aterosclerozei, protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare, intervine in functiile creierului si ajuta la absorbtia vitiaminei (vitamina B1) in ficat si a vitaminei A in intestin
50,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Lecithin Soya 1360mg. / 100 Caps.

  SOLGAR Lecithin Soya este un supliment alimentar pe baza de lecitina obtinuta din soia,care imbunatateste procesele biochimice în membranele celulare, mitocondrii și plasma din corpul uman. Acesta participa la construcția membranelor celulare și a straturilor de protecție ale creierului si celulelor nervoase.
   SOLGAR Lecithin Soya este o sursă bogată de vitamine din grupul B și, în special, de colină, care ajută la digestia și eliminarea grăsimii . In plus, aceasta normalizeaza colesterol din corpul uman si ajuta la protejarea organelor vitale și a arterelor de depozitele de grasime.Asociată cu vitamina B, lecitina este foarte eficientă pentru stimularea memoriei în cazul persoanelor stresate şi vârstnicilor.
   SOLGAR Lecithin Soya asigura o combinație naturala de fosfolipide, inclusiv fosfatidilcolina și fosfatidilinozitol, care sunt sursele preferate de colină și, respectiv inozitol. Lecitina este recomandata si in stări de oboseală şi de epuizare, în tulburări de concentrare, de memorie şi pentru îmbunătăţirea rezistenţei la stres.Ajuta la prevenirea aterosclerozei, protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare, intervine in functiile creierului si ajuta la absorbtia vitiaminei (vitamina B1) in ficat si a vitaminei A in intestine.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie