Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Cinnamon 100 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Cinnamon 100 Caps.

stimuleaza activitatea creierului, îmbunătățește memoria și crește concentrarea. De asemenea, are efect tonic si energizant.
85,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Cinnamon 100 Caps.

SOLGAR Cinnamon este un supliment alimentar pe baza de scortisoara, care reprezinta un remediu traditional pentru o excelenta stare de sanatate . Scortisoara reprezinta un arzător de grăsime eficient,un antioxidant puternic, care afectează în mod favorabil ficatul, sistemul nervos si ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange.
  Scorțișoară este folosita traditional ca un condiment, care facilitează digestia. A fost folosita de multe mii de ani în sistemele traditionale de ingrijire a sanatatii in Est și Vest , pentru scopuri cum ar fi lipsa poftei de mancare si disconfortul digestiv tranzitoriu, cum ar fi balonarea, indigestia, gazele si imbunatatirea digestiei in general.
  SOLGAR Cinnamon are proprietati imunitar-stimulatoare și proprietăți anti-inflamatorii. In plus aceasta neutralizeaza efectele nocive ale radicalilor liberi. Scorțișoara este bogata in ingrediente bioactive care îmbunătățesc sensibilitatea la insulină și metabolismul glucozei. Prin faptul ca accelerează metabolismul, ajută la reducerea excesului de greutate și poatet reduce grăsimea de pe abdomen. În plus, acesta susține sistemul cardiovascular prin reducerea nivelului de colesterol nociv.
 SOLGAR Cinnamon stimuleaza activitatea creierului, îmbunătățește memoria și crește concentrarea. De asemenea, are efect tonic si energizant.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie