Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega 120 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega 120 Caps.

incetineste procesul de imbatranire, sporeste metabolismul, sprijina sistemului cardiovascular , reduce inflamatia si consolideaza articulatiile
152,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega 120 Caps.

SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega este un supliment alimetar pe baza de ulei de somon salbatic, care creste in apele reci si curate din Alaska. Aceste capsule trec printr-un proces de purificare de proprietate pentru a asigura eliminarea metalelor grele, inclusiv mercur, PCB și alte impurități de mediu, în timp ce menține  integritatea optimă a potenței acestui ulei.
   Ceea ce se  distinge la uleiul de somon fata de alte uleiuri de pește este conținutul său ridicat de acizi grasi omega 3 EPA și DHA, și prezența de vitamine A și D, deosebit de benefice , deoarece susțin inima, articulatiile si sistemul imunitar.
   SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega este necesar pentru buna funcționare a sistemului nervos și creierului. DHA -ul continut ajuta functia cognitiva la toate vârstele și joacă un rol important în sănătatea ochilor.
  SOLGAR Wild Alaskan Full Spectrum Omega incetineste procesul de imbatranire, sporeste metabolismul, sprijina sistemului cardiovascular , reduce inflamatia si consolideaza articulatiile . Acizii grasi Omega - 3 au o influență pozitivă asupra vederii, simptomelor de oboseala si depresiei. Acestia reprezinta un antioxidant puternic care stimulează sistemul imunitar și protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie