Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR St. John’S Wort Herb Extract 175 mg. / 60 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR St. John’S Wort Herb Extract 175 mg. / 60 Caps.

controleaza greutatea si incetineste procesul de imbatranire.
72,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR St. John’S Wort Herb Extract 175 mg. / 60 Caps.

SOLGAR St. John’S Wort Herb Extract este un supliment alimentar, pe baza de extract din frunze si flori de sunatoare care imbunatateste activitatea creierului, sustine sistemul nervos si are un puternic efect antioxidant. Sunatoarea (Hypericum perforatum) este una dintre cele mai populare plante din Europa ,in special pentru ca promoveaza o stare de spirit pozitiva, datorita hipericinei continute. Hipericina incurajeaza productia de serotonina, cunoscuta sub numele de hormonul fericirii, sustine functia cardiaca si este un puternic anti-inflamator. Are beneficii asupra activităţii la nivel cerebral, si ajută la eliminarea de serotonina, aşa-numitul hormon al fericirii.
SOLGAR St. John’S Wort Herb Extract controleaza greutatea si incetineste procesul de imbatranire. De asemenea, neutraliza efectele nocive ale radicalilor liberi. Consumul de sunatoare amelioreaza functionarea bilei si elimina retentia de apa din organism. Acesta diminueaza dependenta de nicotina si si imbunatateste calitatea somnului.
 
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie