Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Methylcobalamin 1000mcg / 30softgels

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Methylcobalamin 1000mcg / 30softgels

menține funcționarea corectă a sistemului nervos, este implicat în producerea de ADN și ARN , și ajută la formarea celulelor roșii din sânge, crescand fluxul de oxigen transportat în organis
64,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Methylcobalamin 1000mcg / 30softgels

 SOLGAR Methylcobalamin este un supliment alimentar pe baza de metil-cobalamina, care este o coenzima si o forma metabolic activa de vitamina B12. Aceasta asigura functionarea optima a organismului adultilor.
SOLGAR Methylcobalamin crește nivelul puterii și energiei și îmbunătățește schimbul de oxigen în organism pentru a oferi sprijin pentru un metabolism sanatos. Vitamina B12 , de asemenea, cunoscuta sub numele de cobalamina , este una dintre cele 8 vitamine B care, sustine absorbția substanțelor implicate în producerea de energie în organism . Aceasta vitamina este esentiala pentru sanatatea pielii , parului, ochilor și ficatului.
  SOLGAR Methylcobalamin menține funcționarea corectă a sistemului nervos, este implicat în producerea de ADN și ARN , și ajută la formarea celulelor roșii din sânge, crescand fluxul de oxigen transportat în organism. Acest supliment sustine absorbtia corecta de nutrienti. Vitamina B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar si  la formarea de celule rosii din sange .
  SOLGAR Methylcobalamin este potrivit pentru vegetarieni și vegani, oferind o sursă atât de necesară din aceasta vitamina esentiala.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie