Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR L-Lysine 500mg. / 50 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR L-Lysine 500mg. / 50 Caps.

influenteaza conducerea de metale grele în organism, reduce toxicitatea acestora și ajută eliminarea lor.
48,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR L-Lysine 500mg. / 50 Caps.

 SOLGAR L-Lysine este un supliment alimentar pe baza de L-lizina, care este un aminoacid esențial (nu este format în corpul uman) si este necesară pentru creșterea și repararea țesuturilor, formarea de hormoni, enzime și anticorpi.
Lizina este unul dintre cei mai cunoscuti aminoacizi și este o componenta majoră a proteinei. Pentru că este atât de importanta pentru creștere, copiii au nevoie de 3-4 ori mai mult L-Lizină decât adulții. Aceasta este un bloc de proteine important pentru producerea de colagen.
  SOLGAR L-Lysine este implicat în absorbția de calciu, deci, este important pentru sănătatea oaselor și a dinților. L-Lizină, împreună cu Metionină furnizează materii prime pentru a sinteza carnitinei, care promovează sinteza acizilor grași la nivel celular. Pentru ca ajuta la construirea proteinei musculare, este buna pentru refacerea acesteia dupa operatii si accidente in sport.
  L-lizina accelereaza recuperarea de la infectii herpetice și ajută împotriva repetării acesteia. Aceasta intareste tesutul in peretii arterelor si tonifică puternic sistemul cardiovascular.
  SOLGAR L-Lysine influenteaza conducerea de  metale grele în organism, reduce toxicitatea acestora și ajută eliminarea lor.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie