Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Oat Bran 750 mg. / 100 Tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Oat Bran 750 mg. / 100 Tabs.

mentine sanatatea ficatului si colonului,in timp ce le asigura acestora energie pentru o functionare optima.
59,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Oat Bran 750 mg. / 100 Tabs.

SOLGAR Oat Bran este un supliment alimentar obtinut din extract de tarate de ovaz,care oferă corpului uman fibre,care ajuta  funcția decurățare / detoxifiere a intestinului. Majoritatea oamenilor nu consuma suficiente fibre. Acum, obtinerea fibrelor de care organismul tau are nevoie este chiar mai ușoara cu acest supliment. Tarate de ovaz, sunt parte a unei alimentatii sanatoase pentru o sănătate optimă.
  SOLGAR Oat Bran ajuta la stabilizarea nivelului zaharului în sânge si contribuie la diminuarea nivelului colesterolului. Prin faptul ca permit organismului sa elimine rapid integral sau partial grasimile si glucidele din alimentele mâncate într-o zi, tarâtele de ovaz reusesc sa reduca numarul caloriilor ingerate. 
   Fibrele reprezinta o sursă de hrană importantă pentru bacteriile " bune" (probiotice) din tractul gastro-intestinal, care au fost afectate negativ de utilizarea antibioticelor, dieta necorespunzătoare, stres si anumite medicamente - toate conducând la o creștere a numărului de bacterii ""rele"" și mediu nesănătos în tractul gastro-intestinal. Acest produs regleaza digestia si combaterea constipația și diareea.
  SOLGAR Oat Bran mentine sanatatea ficatului si colonului,in timp ce le asigura acestora energie pentru o functionare optima.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie