Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Milk Thistle 50 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Milk Thistle 50 Caps.

efect foarte benefic in cazul afectiunilor hepatice acute si cronice, in cazul intoxicatiilor cu metale grele; tulburarilor metabolice date de abuzul de medicamente si alcoo
76,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Milk Thistle 50 Caps.

 SOLGAR Milk Thistle este un supliment alimentar, pe baza de extract de seminte ale plantei de ciulin (Silybum marianum sau lapte de ciulin), excelent pentru sanatatea ficatului. Acest extract este format din compuși, numiti silimarina, care cercetările indică a avea proprietăți  antihepatotoxice (ficat protector). Acești compuși protejeaza membranele celulelor rosii din sange împotriva peroxidarii lipidelor și hemolizei. De fapt, numeroase studii efectuate pe silimarina indica faptul că nu numai protejează celulele hepatice de substanțe toxice, dar, de asemenea, că stimulează sinteza de proteine ​​pentru a accelera regenerarea și producerea de celule hepatice.
  Milk thistle (lapte de ciulin) este o planta tepoasa, de aproximativ 1 metru inaltime, cu tulpini si frunze de un verde sters, cu flori rosistice, care fac niste seminte cu gust amarui.  Aceasta planta este printre cele mai utilizate plante medicinale din lume.
  SOLGAR Milk Thistle are un efect foarte benefic in cazul  afectiunilor hepatice acute si cronice, in cazul  intoxicatiilor cu metale grele; tulburarilor metabolice date de abuzul de medicamente si alcool. Majoritatea expertilor considera ca efectele hepatoprotectoare se datoreaza proprietatilor antioxidante. Mai mult decât atât, poate crește eficiența glutationului, un antioxidant puternic în ficat.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie