Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR ALFA ALFA 600mg / 100 tabs

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR ALFA ALFA 600mg / 100 tabs

este foarte eficient în facilitarea simptomelor menopauzei, PMS, ceea ce face produsul preferat pentru imbunatatirea sanatatii femeilor.
26,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR ALFA ALFA 600mg / 100 tabs

 SOLGAR ALFA ALFA este un supliment alimentar care conține extracte de lucernă, potrivit pentru utilizarea intr-o gama larga de probleme de sănătate și boli.  Lucerna este foarte bogata în microelemente, cum ar fi vitamine, minerale, aminoacizi, omega-3.
 SOLGAR ALFA ALFA este un produs cu un conținut de lucernă organica (Medicago sativa), iar ingredientul sau activ, imbunatateste starea generala de sanatate.Planta are un efect diuretic, astfel încât devine benefica in cazul bolilor de rinichi și de prostată.
   În mod tradițional, lucerna este utilizata pentru ameliorarea stărilor, cum ar fi astmul, probleme digestive și ale articulațiilor.
 SOLGAR ALFA ALFA restabileste nivelul tensiunii arteriale, al zahărului din sânge si al colesterolului. Produsul are un efect preventiv al aterosclerozei (rigidizarea arterelor), prin prevenirea acumularii de placi in vasele de sange, si astfel reduce riscul de apariția și dezvoltarea unor boli ale sistemului cardiovascular.
  SOLGAR ALFA ALFA este foarte eficient în facilitarea simptomelor menopauzei, PMS, ceea ce face produsul preferat pentru imbunatatirea sanatatii femeilor. De asemenea, acesta contine calciu si minerale,deosebit de importante pentru sănătate și densitatea osoasă.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie