Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Kangavites Chewable Vitamin C 100mg. / 90 Chewable Tabs.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Kangavites Chewable Vitamin C 100mg. / 90 Chewable Tabs.

imbunatateste formarea de neurotransmitatori (substante care furnizează informații la creier).
0,00 RON

 

Descriere produs:

 SOLGAR Kangavites Chewable Vitamin C 100mg. / 90 Chewable Tabs.

SOLGAR Kangavites Chewable Vitamin C   este un supliment alimentar, ce asigura copiilor necasarul zilnic de vitamina C, sub forma de tablete masticabile, cu un excenent gust natural de portocale, pentru sanatatea si buna dezvoltare a acestora.
  Vitamina C,cunoscuta sub numele de acid ascorbic, este un puternic antioxidant necesar pentru funcționarea corectă a multor procese în organism.
Aceasta vitamina este implicată în peste 300 de functii in organism, fiind necesara pentru creșterea și dezvoltarea normală a tuturor țesuturilor. Este responsabila pentru formarea colagenului, care este folosit pentru refacerea pielii, ochilor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sânge si pentru menținerea cartilagiilor, oaselor și dinților.
Vitamina C intareste sistemul imunitar al copiilor și are capacitatea de a ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor minore și răcelilor. Aceasta are rol benefic in detoxifierea organismului.
 SOLGAR Kangavites Chewable Vitamin C imbunatateste formarea de neurotransmitatori (substante care furnizează informații la creier). In plus,  imbunatateste functia cognitiva, crește producția de energie și reduce oboseala .
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie