Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Quercetin Complex 50 Caps.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Quercetin Complex 50 Caps.

are proprietati anti-tumorale remarcabile in special pentru cancerele de piele si prostata
88,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Quercetin Complex 50 Caps.

SOLGAR Quercetin Complex reprezinta este o formula unica de sprijin natural al organismului. Quercetin este un bioflavonoid ce se găsește în mod natural în ceapă și alte alimente. Are proprietăți antioxidante care ajută la stabilizarea membranelor celulare.
   Suplimentul contine o forma patentata cu pH-ul neutru de vitamina C, care este blânda pentru stomac. Vitamina C ajuta funcționarea optima a sistemului cardiovascular si imunitar și a proceselor anti-alergice. In plus, aceasta stimuleaza glandele suprarenale.
   Quercetin este cel mai activ dintre flavonoizi si multe din plantele medicinale isi datoreaza proprietatile prezentei acestuia. Quercetin are proprietati puternic anti-inflamatoare prin inhibarea proceselor inflamatorii initiale. Inhiba producerea si eliberarea histaminei si a altor mediatori alergici/inflamatori. De aceea se foloseste cu rezultate bune in tratarea artritei, reumatismului articular si artrozei .
SOLGAR Quercetin Complex are proprietati anti-tumorale remarcabile in special pentru cancerele de piele si prostata. De asemenea, are efcet de combatere a bolilor cardiace si a cataractei. Produsul mai este indicat in cazul alergiilor si bolilor respiratorii precum bronsita si in astm.
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie