Home >> Iso Plus Natural Products ro > suplimente alimentare capsule >> SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges 50 loz.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges 50 loz.

asigura dezvoltarea și funcționarea sistemului nervos central, sănătatea emoțională și echilibrul psihologic, creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a fătului.
29,00 RON

 

Descriere produs:

SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges 50 loz.

 SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges este un supliment alimentar pe baza de zinc, care este implicat în sinteza proteinelor si ajuta la reglarea producerea de celule din sistemul imunitar al organismului.
SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges susține creșterea celulară și formarea de ADN. Acesta exercită activitate antioxidantă și poate suporta un sistem imunitar sanatos.
Zincul este o coenzima esențiala în mai mult de 200 de enzime implicate în formarea metabolismul energetic de proteine, grăsimi și carbohidrați, sinteza proteinelor si digestie.
SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges ajuta la detoxifierea organismului si imbunatateste sinteza amino acizilor. De asemenea, are un puternic efect antioxidant ce intareste apararea celulelor organismului.
SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges este important pentru hormonii de reproducere și fertilitate la barbati. Acesta imbunatateste sanatatea si functionarea prostatei. Zincul creste producția și secreția de insulină de către pancreas si utilizarea insulinei de către celulele.
 SOLGAR Flavo-Zinc Lozenges asigura dezvoltarea și funcționarea sistemului nervos central, sănătatea emoțională și echilibrul psihologic, creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a fătului. Are si un efect antiviral si promoveaza vindecarea ranilor pielii și sănătatea pielii;
 

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie